k. csaba

photo.jpg

16 értékelés

Agykontroll Könyvesbolt

Domján László a legjobb, voltam nála kétszer, emberileg és szakmailag is kiváló. Mindenki végezze el a tanfolyamot és gyökeresen megváltozik az élete. Akár önállóan otthon is csak akarat erő kérdése..

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tatabányai Gyémánt Fürdő

Nem rossz, sőt jó lenne ha pl a szaunáért nem kellene külön fizetni, viszont pozitívum hogy szép kártyát elfogadnak és Tatabánya kártyára 40% kedvezményt adnak. Amúgy kulturált és az árak is elfogadhatóak, jó a nagymedence ha nincs éppen benne edzés.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Vár

Az árakat nem a mi pénztárcánkhoz szabták, de nem is minket vár, amúgy a panoráma tökéletes, tán a közterületek tisztaságán lehetne javítani, de maradjunk annyiban hogy az oda látogató "turisták" szemetelnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Muraközi Julianna fogorvos, Tatabánya

Nagyon kedves aranyos, és jó szakember. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 14.30 -ra kaptam időpontot, és 14.28-kor nyílt az ajtó. Ezt nevezem, így kell bánni a beteggel, végig nagyon előzékeny volt mindenre előre figyelmeztetett ha netán fájna. Le a kalappal előtte, további sok sikert kívánok neki a pályáján.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gunaras Gyógyfürdő - Dombóvár

Mellette nőttem fel, gyerekkoromban sokat jártunk oda fürdeni. Persze akkor abban a rendszerben nem úgy nézett ki mint most. Kellemes pozitív meglepetés ért, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja és nem utolsósorban megfizethető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stop Cukrászda

JÓ jó jó , persze ha édességről van szó elfogult az ember. De azt tudom javasolni ha Szegeden jár menjen el oda és kóstolja meg a finomságokat akár télen akár nyáron. Sőt rendelhet is telefonon interneten vagy galamb postán.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alexandra Könyváruház, Mammut Bevásárlóközpont

A legjobb választékot náluk találtam, nyugodtan leülhetek és beleolvashatok bármibe nem sürgetnek nem szólnak rám nem háborgatnak, viszont ha kérdezek akkor segítőkészek. Kinézem a könyvet és a net-en megrendelem így kapok 20% kedvezményt a vételárból, aztán elsétálok a könyvesboltba és személyesen átveszem. A legjobb formája a spórolásnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Stop Cukrászda és Kávézó

Születésnapi tortát rendelünk náluk rendszeresen, mindig nagyon friss és ízletes, még soha nem csalódtunk bennük. Udvarias kedves a kiszolgálás, szinte családias a hangulat. Van lehetőség kulturált környezetben leülni és fogyasztani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tatabánya 1. Posta

Mintha megállt volna az idő, nyugodt kényelmes tempóban "dolgozgatnak", eszembe jutott, hogy talán nem is szolgáltató. De tekintettel, hogy kénytelen az ember végig várni az akár 40-50 perces várakozási időt, mert "csekkes" napon éppen 67-en voltak előttem, a sok lom között amit árulnak, mint a zsibvásárban próbáltam némi helyet keresni sorstársaim között, hátha véletlen lehet látni a hívószám kijelzőt. Talán 180 fokot kellene fordulniuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hervis Sportáruház

Pozitívum, hogy az ajtóban álló biztonsági őr köszön előre. Amúgy mindig van az akciós kedvezményes termékekből, még soha nem hivatkoztak arra hogy elfogyott vagy nem érkezett meg. Az alkalmazottak kedvesek segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely