Erzsébet Szente

12036541_886059624780638_1574841794182200046_n.jpg

5 értékelés

Árkád Kávézó

Igényes, szimpatikus hely, tavaly nagyon jó volt a zene/Hege- Mohos páros/ sajnálom, hogy az idén nem ők csinálták a nagyon kellemes romantikus hangulatot. Kellemes helyen jó a kiszolgálás, finom volt a kávé.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Debreceni Sportuszoda

Szeretünk a Sport uszodába járni, többnyire a délelőtti órákban. A víz hőfoka kellemes és általában jól érezzük magunkat., többnyire nem tulságosan zsúfolt az uszoda és lehet pályát is találni. Az edzések és az úszásoktatások néha zajosak, és az iskolaidőben zsúfoltabb az uszoda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont

Nagyon jó hely, csak egy kicsit drága.Kár, hogy kevés az úszási lehetőség.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csokonai Színház

Nagyon szeretem a Db-i Csokonai szinházat, különösen az opera előadásokat, melyek mindig nagyon színvonalasak. A székek kissé kényelmetlenek, kis emberekre vannak méretezve!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Debreceni Sportuszoda

Rendszeresen jártam a sportuszodába, mivel nagyon szeretek úszni. Több negativomot is tapasztaltam, ezért most már nem járok. A zuhanyozóban és az öltözőben nincs semmiféle fűtés, a zuhanyozó vize olyan hideg, hogy nem lehet benne megmosakodni, esetleg fejet mosni. Az uszodában többnyire zsúfoltság van, nagyon nehéz olyan időpontot kifogni, hogy legyen szabad pálya. Az úszás oktatások rendkívül hangosak, az oktatók a többi vendégre nincsenek tekintettel. A jegy árát jelentősen emelték, így a nyugdíjasok számára kevésbé elérhető mint korábban. Tapasztalatom szerint az uszoda nem Debrecen lakosságáért, csak a sportolókért van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely