Pap Gina Kitti

Pap Gina Kitti

10 értékelés

Lővér Fürdő - Csik Ferenc Uszoda

Mindig kedves a személyzet, ha kérdés merül fel, nyugodt szívvel lehet hozzájuk fordulni. Nyáron a strand rész is tiszta, szemét mentes. Az öltöző és a zuhanyzó hagy némi kívánni valót maga után. Nincs az a kimondott patyolat tisztaság sajnos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Zanyi Gábor háziorvos

Ha ilyet lehet, akkor mindenkinek csak ajánlani tudom őt! Nagyon örülök neki, hogy ő a háziorvosom. Szimpatikus, fiatalos lendület van benne és ha valamit nem tud megoldani elsőre, akkor addig okoskodik, míg meg nem gyógyul a beteg. Mindezek mellett jófej:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Perkovátz-Ház

Hangulatos hely, a kiszolgálás gyors és általában kedves. A kávé finom,viszont a konyhájuk hagy kívánni valót maga után. Szerintem kissé ízetlenül főznek, de legalább szépen tálalnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Harrer Csokoládémühely és Cukrászda

Nagyon finomak a csokoládéik,a sütik is többnyire ízletesek,nem csak mutatósak. Azonban a legutóbbi vásárlás alkalmával megkérdeztem az eladó hölgyet,hogy mi van a süteményben,amelyet meg szeretnék vásárolni. Nagyjából felsorolta, és amikor konkrétan rákérdeztem,hogy dió van e benne, rávágta,hogy nincs. Kétszer kérdeztem rá. Hazavittem a szerzeményt. Volt benne dió. Nagyon örülhetnek ők is, hogy mielôtt megkóstolta az, akinek vettem, előkóstoltam én. Ugyanis ő erősen allergiás a dióra . Azt gondolom, hogy egy ilyen nevü hely nem engedhet meg magának efféle nem törődömséget. Komoly baj lehetett volna belőle.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cézár Borozó

Nagyon finom hidegtálak,elsô osztályú forralt bor télen. Hidegben a kemence mellett ülni remek, nagy melegben pedig a pince hűvössége üdvös.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyógygödör Borozó

Remek a konyha, legyen szó töltött káposztáról,vagy velős kenyérről. Jó a fröccs,hideg a sör. És nincs lent térerő,ha valaki meg akar szökni a technika elől :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Moha Erdei Panzió és Vendéglő

Nagyon szeretem a szlogenjüket, hogy ott még a levegőt is harapni lehet, mert ez teljes mértékben igaz. Tavasztól őszig ki lehet ülni a teraszra, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag az erdőben csücsül az ember és ott falatozik. Eddig minden jó volt, amit fogyasztottam, pedig volt, hogy csak egy kávéra mentünk fel, de vacsoráztam is már a lombok alatt vadat. A kiszolgálás kedves, általában a tulajdonos szolgált ki. Külön szeretem, hogy állatbarátok, a ház két kutyája és 3-4 macskája ott sertepertél, de nem kunyerálnak:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fehér Rózsa Kisvendéglő

Régebben szerettem, főleg a hangulata és a jó konyha miatt,mostanában azonban sokat veszített a varázsából. A tipikus tömör fa teraszbútorokat lecserélték és már náluk is, a mostanában érthetetlenül divatos mű-rattan darabok találhatóak meg. A konyha is sokat romlott, nem olyan ízesek az ételek, néha nincsenek jól elkészítve. A leves a minap langyos volt.
Előnyükre szól, hogy a házhoz szállításuk magasan a leggyorsabb a városban, tényleg szinte frissen sülten kapja meg az ember az ételt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vadászkürt Étterem és Panzió

Csak az étterem részén jártam, nekem nagyon tetszett! Olyan levest ettem, mint még soha! Még vissza kell mennem végig kóstolni a vadételeket. A kiszolgálás kettős volt, az idősebb úriember kifogástalan, szinte tökéletes volt, a fiatal hölgy viszont meg volt kavarodva. Ez sem rontott az összképen. Pozitív!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lővér Kalandpark

Nagyon jó hely! Ajánlom mindenkinek, aki aktív kikapcsolódásra vágyik, akár helyi, akár kiránduló. A különböző nehézségű pályák miatt, akár kisgyerekkel is élvezhető szórakozás. A személyzet kedves, segítőkész!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely