Németh Kálmán

260191_161388450598418_1346865_n.jpg

4 értékelés

Polgármester Vendéglő

Családi összejövetelt /16 fő/ tartottunk az étteremben, ahol csak álmélkodtunk az egész lebonyolításán. Külön termet kértünk a családias hangulat biztosítására. Kaptunk, egy ódon bútorokkal berendezett - a 16 főnek kényelmes - helyiséget. Megérkezésünkkor a tulajdonos és felesége fogadot, bólé italokkal fogadott. Udvariasan, családi helyzetünkről, összetételéről érdeklődtek, beszélgettek. Az ételek, italok választéka kifogástalan, frissessége /meleg/ mindegyikünk elégedettségét váltotta ki. Inkább ételeket fogyasztottunk, az árak inkább átlag alattinak számítottak. A további látogatásokhoz "vendégkártyát" kaptunk, amely akkor már 10 %-os kedvezményt jelent. Ugyan ez Soprontól 25 km-re van, megéri az ilyen összejövetelekre leutazni. Meg is fogadtuk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deák Étterem

Az éttermet jobbára csoportosan /családi vagy civil társasági összejövetelen/ látogatom. Ami a legszinpatikusabb, hogy bármilyen egyedi igányt teljesítenek. Az időjárástól függő foglalás - kint /kerthelyiség/vagy bent - előre vagy alá cart rendelés, létszámváltozás, egyebek. Az ételek, italok minősége kiváló, árfekvésük elgogadható. Tapasztalatom alapján főleg csoportos rendezvények megtartására ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Panoráma Étterem

Családi ünnepre mentünk a avalóban "panorámás étterembe. Előzetes egyeztetésben igen szép kilátású helyet kaptunk. A 12 fős csoprt a kiválasztott ételekkel, kivétel nélkül elégedett volt. Olyan választás is volt, amelyet az étlapon kivülről teljesítettek. Annyira elégeddettek voltunk, hogy elhatároztuk, ezután minden családi ünnepet itt töltünk. Mind ezt, legalább a környékbeli csoprtoknak, messzemenően ajánljuk. Németh család

Hasznos ez a vélemény? Igen

Juventus Tanétterem

Sopronban magas szinten oktatják az éttermi kiszolgáló fiatalokat. Aki ennek szintjéről szeretne meggyőződni, menjen el a JUVENTUS étterembe. Az oktatók és a szakácstanulók friss, izletes ételeket készítenek, amit csinos és elegáns tanuló lányok és fiúk, igen figyelmesen szolgálnak fel. Ha valaki Sopronban élve és járva kényelmesen és ízletes ételeketszeretne fogyasztani, látogasson el a belváros szép utcájában található étterembe.Érthetően, de sajnálatosan,vasárnap ne kísérletezzenek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely