Hegymegi Rebeka

Hegymegi Rebeka

6 értékelés

Marcal Étterem

nagyon tetszett ez a hely...nagyon finom ételek,szuper árak a kiszolgálás nagyon jó, hangulatos..csak ajánlani tudom...rendezvényekre is alkalmas, egyik rokonomnak is ott volt az esküvője és nagyon jó volt akkor is meg most is :D

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

szeretek mekibe járni, jó a kaja és még az árak is elfogadhatók ..sosem volt vele panaszom.. gyors a kiszolgálás... szép hangulatos a terasz része.....belül is nagyon szép .tágas.....benne egy könyvtárral ....kávézóval..meg mindennel ami csak kell . :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Green Café

nagyon jó hely, barátommal sokszor beszoktunk ülni ha éppen a plázában vagyunk. jó a kiszolgálás, árak úgy elfogadhatóak, nagyon tetszik a helyben,hogy van egy fenti része ahová fel lehet ülni...fent még tv is van zenével....a fal díszítése fogott meg leginkább ..az nagyon tetszik ...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Adyvárosi Tópart Pizzéria

nem rég rendeltem innen először. nagyon finom volt a pizza az árak is elfogadhatóak. gyors kiszolgálás. magára a helyre még nem mentem el...futólag láttam. nemrég újítótták fel egy terasz résszel ami nagyon tetszik. maga a pizzéria alapból is nagyon jó helyen van hiszen a tó mellett van ami nagyon tetszik benne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spenót Főzelékbár

ha a plázában járok és megéhezem többnyire mindig itt szoktam enni,hiszen nagyon jó ételek vannak, a kiszolgálás is jó és az árak is elfogadhatóak. mondjuk amit furcsálok,hogy főzelékbár és sosem láttam még ott főzeléket ,de lehet ,hogy van csak kérni kell xD na mind1...csak ajánlani tudom a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandala Teaház

nagyon szuper hely..egyszer voltam itt.. egy randin .. nem hittem,hogy jó lehet egy randi egy teázóba,de kellemeset csalódtam...a teák isteni finomak voltak, pedig aztán nem vagyok teázó típus :) na a hely meg nagyon szép ..főleg hangulatos.. az egész hely be van sötétítve, ilyen rattan székek és asztalok vannak ...annyi világítás van ,hogy minden asztal tetején gyertya van .. de ne értsen senki félre mert nincs korom sötét...a hellyel annyi a baj igazából ,hogy egy kis utcába van eldugva és nehéz megtalálni.. amúgy meg csak ajánlani tudom , főleg olyanoknak akik a romantikára vágynak vagy olyan férfiaknak akiknek nincs ötletük ,hogy mivel lepjék meg kedvesüket..vagy hova vigyenek el egy lányt első randira.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely