Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

H. Ibolya

Vélemények, értékelések (8)

Léda cukrászda

Értékelés 2013. 08. 25. 16:55
Gyakran betérünk a fent nevezett cukrászdába. Diabetikus, gluténmentes termékeket is árulnak, családunk nagy örömére. A kiszolgálás gyors a tisztaság példás a termékek fenséges élményt nyújtanak.
  • elismerés
  • Menta Gyógyszertár

    Értékelés 2013. 08. 25. 17:06
    A Menta Gyógyszertár, nem csak udvarias, kellemes kiszolgálást és tájékoztatást nyújt, hanem mentálisan is jó hatás éri a betérőt (gyógyulni vágyót, vagy gyógyterméket vásárlót) az ott dolgozók részéről. További jó munkát kívánok a csapatnak.
  • elismerés
  • Dr. Pénzes István János háziorvos

    Értékelés 2013. 08. 25. 17:34
    Évek óta háziorvosom és diabetológus szakorvosom dr. Pénzes János. Nagyon nagy előnynek tartom, hogy nem kell fél napokat várni a rendelőben, hanem az előre megbeszélt, egyeztetett időpontban fogadnak. Itt érzem, hogy fontos a problémám, meghallgatják, válaszolnak kérdéseimre. A figyelem az egészségügyi személyzet részéről is sugárzik a kliensek felé. Igazi csapatmunkát végeznek, biztonságban érzem magam és ez a legfontosabb. Hálás vagyok munkájukért.
  • elismerés
  • Pingvin Patika

    Értékelés 2013. 09. 03. 15:50
    A betérő, figyelmes kiszolgálásban részesül. Sokféle gyógytermék, gyógyászati segédeszköz választék áll rendelkezésre. Külön figyelmesség, hogy a gyógyszerek kiszolgálásakor zacskóba helyezik a termékeket. Sok sikert és kitartást kívánok az ott dolgozók mindegyikének.
  • elismerés
  • Dr. Szász Irén Katalin gyermek háziorvos

    Értékelés 2013. 09. 16. 17:29
    Négy gyermekem felnőtt. Mindegyik járja a maga útját. Nem felejtem azokat az éjszakákat és nappalokat, amikor rettegve figyeltem a betegségeik idején légvételeiket, szuszogásaikat, vagy fullasztó köhögéseiket. Katika doktornéni az, aki soha nem hagyott magamra a betegségeikkel. Megnyugtató mondatai, tájékoztatása és figyelme és persze a megfelelő terápia lehetővé tette, hogy elkerüljük a kórházi beutalást és bennfekvést. Ma két kis unokám gyermekorvosa. 40 év elteltével, ha elkísérem kicsikéimet az orvosi rendelőbe, ugyanaz a nyugalom és szeretet sugárzik a gyermekek felé amit az évek során volt szerencsém látni, megtapasztalni. Szeretettel és tisztelettel gondolok Katika doktornénire. Kívánom, hogy egészsége sokáig kísérje, embersége, szakmai tudása példaként szolgáljon az ifjú orvosok számára.
  • elismerés
  • Mozi Menza

    Értékelés 2013. 09. 16. 17:47
    Két éve lesz októberben, hogy a fenti étterem megnyitott. Azóta bővítették szolgáltatásaikat. Többször tértem be ebédelni, de mindég azt kaptam, amire gondoltam, mármint az ízek kavalkádja, tálalás, kiszolgálás tekintetében. A külső, belső környezet kifejezetten kellemes, jó ízléssel, modernül berendezett. A mellékhelyiségek tisztasága is kifogástalan. Kívánom, hogy sikerrel szolgálják ki a Csongrádra érkezőket és az ott élőket. Bátran ajánlom mindenki részére, legyen a vendégük, akár télen, akár nyáron.
  • elismerés
  • Dr. Vigh István Szentes

    Értékelés 2013. 09. 22. 09:59
    Férjemet négy évvel ezelőtt stroke érte. Vígh doktor lelkiismeretesen karban tartja férjem állapotát, neki köszönhetően, maradvány tünetei elmúltak és újra régi mozgékonyságát, aktivitását éli a mindennapokban. A rendelő környezete, tisztasága, példás. Az emberközpontú ellátást a doktor úr mellett az egészségügyi feladatot ellátó szakdolgozó segíti. Munkájuk eredménye, hogy a segítségre, ellátásra szorulók megbíznak bennük. Férjemmel együtt köszönjük az évek óta tartó, áldozatos munkájukat.
  • elismerés