H. Ibolya

H. Ibolya

8 értékelés

Léda cukrászda

Gyakran betérünk a fent nevezett cukrászdába. Diabetikus, gluténmentes termékeket is árulnak, családunk nagy örömére. A kiszolgálás gyors a tisztaság példás a termékek fenséges élményt nyújtanak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Menta Gyógyszertár

A Menta Gyógyszertár, nem csak udvarias, kellemes kiszolgálást és tájékoztatást nyújt, hanem mentálisan is jó hatás éri a betérőt (gyógyulni vágyót, vagy gyógyterméket vásárlót) az ott dolgozók részéről. További jó munkát kívánok a csapatnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Pénzes István János háziorvos

Évek óta háziorvosom és diabetológus szakorvosom dr. Pénzes János. Nagyon nagy előnynek tartom, hogy nem kell fél napokat várni a rendelőben, hanem az előre megbeszélt, egyeztetett időpontban fogadnak. Itt érzem, hogy fontos a problémám, meghallgatják, válaszolnak kérdéseimre. A figyelem az egészségügyi személyzet részéről is sugárzik a kliensek felé. Igazi csapatmunkát végeznek, biztonságban érzem magam és ez a legfontosabb. Hálás vagyok munkájukért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pingvin Patika

A betérő, figyelmes kiszolgálásban részesül. Sokféle gyógytermék, gyógyászati segédeszköz választék áll rendelkezésre. Külön figyelmesség, hogy a gyógyszerek kiszolgálásakor zacskóba helyezik a termékeket. Sok sikert és kitartást kívánok az ott dolgozók mindegyikének.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szász Irén Katalin gyermek háziorvos

Négy gyermekem felnőtt. Mindegyik járja a maga útját. Nem felejtem azokat az éjszakákat és nappalokat, amikor rettegve figyeltem a betegségeik idején légvételeiket, szuszogásaikat, vagy fullasztó köhögéseiket. Katika doktornéni az, aki soha nem hagyott magamra a betegségeikkel. Megnyugtató mondatai, tájékoztatása és figyelme és persze a megfelelő terápia lehetővé tette, hogy elkerüljük a kórházi beutalást és bennfekvést. Ma két kis unokám gyermekorvosa. 40 év elteltével, ha elkísérem kicsikéimet az orvosi rendelőbe, ugyanaz a nyugalom és szeretet sugárzik a gyermekek felé amit az évek során volt szerencsém látni, megtapasztalni. Szeretettel és tisztelettel gondolok Katika doktornénire. Kívánom, hogy egészsége sokáig kísérje, embersége, szakmai tudása példaként szolgáljon az ifjú orvosok számára.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mozi Menza

Két éve lesz októberben, hogy a fenti étterem megnyitott. Azóta bővítették szolgáltatásaikat. Többször tértem be ebédelni, de mindég azt kaptam, amire gondoltam, mármint az ízek kavalkádja, tálalás, kiszolgálás tekintetében. A külső, belső környezet kifejezetten kellemes, jó ízléssel, modernül berendezett. A mellékhelyiségek tisztasága is kifogástalan. Kívánom, hogy sikerrel szolgálják ki a Csongrádra érkezőket és az ott élőket. Bátran ajánlom mindenki részére, legyen a vendégük, akár télen, akár nyáron.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Vigh István Szentes

Férjemet négy évvel ezelőtt stroke érte. Vígh doktor lelkiismeretesen karban tartja férjem állapotát, neki köszönhetően, maradvány tünetei elmúltak és újra régi mozgékonyságát, aktivitását éli a mindennapokban. A rendelő környezete, tisztasága, példás. Az emberközpontú ellátást a doktor úr mellett az egészségügyi feladatot ellátó szakdolgozó segíti. Munkájuk eredménye, hogy a segítségre, ellátásra szorulók megbíznak bennük. Férjemmel együtt köszönjük az évek óta tartó, áldozatos munkájukat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely