Kerekes Saci

10474762_10202307299030466_7525146899307558018_a.jpg

5 értékelés

Alexandra Könyváruház, Corvin Plaza

Jó könyvek, nagy választék, kedvező akciók. Az eladók kedvesek, érdeklődők. Manapság nagyon drágák a könyvek, ezért az akciósokat mindig többször is átnézem, hiszen nagyon jó könyveket lehet közöttük találni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wasabi Pest

A Wasabi a kedven c éttermem Budapesten. Nagyon finomak az ételek, tetszik, hogy kis adagok, ezért szinte mindent meg lehet kóstolni. A ráksaláta a kedvencem. A sushik nagyon jó állagúak, minden nagyon ízletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mika Tivadar Mulató

Hangulatos hely, mindig jó zene megy. Nyáron nagyon szeretek kinti helyeken ülni, a Mika erre pont megfelel. A pultosok kedvesek, mindig mosolyognak, ez nagyon fontos egy kocsmában.A hangulat pedig mindig tökéletes:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Instant

Az Instantot 6 éve ismertem meg. Először még csak a lenti terem volt, ahol mindig nagyon jó koncertek ,DJ-k vannak. A fenti termek ahogy megnyíltak, nagyon felkapott lett a hely. A kedvenc tárgyam a diszkódisznó:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csendes Társ Wine Bar & Garden

Hangulatos, stílusos gyönyörű hely. A felszolgálók kedvesek, öröm rájuk nézni:) Szeretem, mert nem mindenki fordul meg a helyen, nincsenek idegesítő emberek, csak jó fejek. Az árak is kibírhatóak,megéri:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely