Kővári Zoltánné

24 értékelés

Schloßberg Vendéglő

Már többször ebédeltünk az étteremben. A kiszolgálás és az ételek minősége kifogástalan volt. Útközben Pécs fele érdemes megállni és betérni! Kényelmes parkolási lehetőség, jó időben szabadtéri étkezés is lehetséges.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Németh Katalin gyermek háziorvos

Hosszú évek óta ismerem a doktornőt. Régen a gyerekeim doktornénije volt, ma már az unokáimat gyógyítja. Szaktudása sok kis betegének egészségét szolgálja. Bármikor szükségünk volt rá, a rendelkezésünkre állt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pécsi Nemzeti Színház

Szeretem a színházi előadásokat, az előadás előtti várakozás hangulatát, amikor felgördül a függöny és a művészek átélik szerepüket, nekünk, a közösségnek feledhetetlen perceket adva. A Pécsi Nemzeti Színház kiemelkedő szépsége emeli a műsor hangulatát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Euro Market

Nagy választékkal, előzékeny kiszolgálókkal, rendkívül jó árakkal várja a tolnaiakat és a környéken lakókat az üzlet Tolna központjában. A parkolás ugyan egy kicsit nehézkes alkalmanként, de ez nem a bolt hibája.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szentháromság Patika

Segítőkész, kedves gyógyszerészek dolgoznak Tolnán, a kedvenc a gyógyszertáramban. Bármilyen, esetleg intim területet érintő gyógyszerre van szükségem, bátran fordulhatok hozzájuk. A legjobb tudásukkal segítenek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tolna posta

Mi, tolnaiak, nagyon örültünk, amikor új postát építettek Tolnára. Alig vártuk, hogy a régi, szűkös kis postánkat egy új, tágas váltsa fel. Nagy csalódás érte a város lakosságát, mert a posta ugyan szép, a dolgozók udvariasak, de ugyanolyan kicsi a hely egy-egy befizetési időszakban, mint a régi postánál. Az az általános vélemény, ha már nem építették nagyobbra a helységet, akkor legalább a két postát, párhuzamosan kellett volna üzemeltetni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

MOL benzinkút - Szedresi u.

A benzin kútról, de inkább a kiszolgáló személyzetről csak jókat tudok mondani! Udvariasak, előzékenyek, gyorsak. Az ott dolgozók igazán megérdemelnének, na és a város is(!) egy kulturáltabban kialakított töltőállomást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bankautomata

A bankautomata az OTP fiók épületében, a bejárat előterében működik. Kényelmes, tiszta, világos és diszkrét helyet adva az ügyfeleknek a műveletek elvégzéséhez. A parkolás is jól megoldott az épület előtt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

K&H Bankfiók

A bankról csak jókat tudok mondani! A helységek kialakítása, tisztasága igazán semmi kifogásolni valót nem hagy maga után. Az ügyfelek nyíltan, bizalommal fordulhatnak az ügyeikkel a dolgozókhoz, akik magas szakmai felkészültségükkel és nagy nyugalommal adnak felvilágosítást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Igali Általános Művelődési Központ

Kulturált, tiszta környezet, kedves és szolgálatkész dolgozókkal. Nyaralásunk alatt a csekkek utalására kerestünk internet lehetőséget, így kerültünk a művelődési központba, ahol készségesen segítettek a problémánk megoldásában.

Hasznos ez a vélemény? Igen