Attila Kárpáti

539674_10200468237702190_359899925_n.jpg

9 értékelés

Vaszary Kolos Kórház

A sebészeti osztályon töltöttem 3 alkalommal egy kisebb időt a felépülésem miatt, bár küszködik a város a hatalmas felhalmozott költségekkel, de ez belülről betegként nem érzékelhető, a nővérek mosolygósok és odaadóak, az orvosok felkészültek és rendületlenül szolgálnak és gyógyítanak, a környezet pedig, mint egy kellemes hegyi szanatóriumé.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kakas Presszó

Frissíteném a kiírást, már lehet kártyával fizetni, illetve a nyitva tartás az csak éjfélig, minden nap. A hely kellemes, vidám felszolgálókkal, mondjuk az árak a környékhez képest kicsit magasak, de cserébe nem kell elmenni, egy-egy kisebb utca eldugott részére.

Hasznos ez a vélemény? Igen

DollarThrifty Car Rental

Akörnyékhez képest mérsékelt, árakkal, és kedves kiszolgálással dolgoznak. Autóparkjukat próbálják gyakran újítani, mondjuk ez nem mindig sikerül ahogy látszódik, de ha valami probléma akad, mindenképp kompenzálnak valamivel. Természetesen anyagi téren. Ajánlani tudom másoknak is, mind belfdről, mind külföldről érkezőknek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Branco Steak House

Többször jártam, náluk, akár messzebbről is ideutazva. A hely sajátos jellege és a kitűnő konyhája miatt. Az árai nem simán hétköznapiak, de cserébe nem is hétköznapi élményt kap az ember ha ellátogat hozzájuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tonett Étterem és Pizzéria

Rendszeresen nem is ,de havi, 2 havi rendszerességgel rendelek tőlük pizzát és mi egyebet is, mindig időben érkeznek, sőt talán kicsit korábban is, mondjuk ez korgó gyomornál nem utolsó szempont. Eddig meg volt elégedve az ár-értek aránnyal. A futárok normálisak és türelmesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Újbuda

Már többször jártam ezen a helyen. Volt, hogy ünneplés, de volt, hogy csak éhség elűzés szempontjából. Egy darabig kicsit megrekedt a kínálat, de sikeresen megújultak. így ismét szívesen járok ide, illetve ajánlom ismerősöknek, bár szerintem a kerületben és környékén egy fogalom lett, és nem is kell ajánlani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Móri Borozó

Régi törzsvendégként, lehet kicsit elfogult leszek, mondjuk a régi Móri érzés elszállt a felújítás után, de azért az érzés még mindig visszajön, ha legurít az ember egy-két pohár borocskát vagy söröcskét, mondjuk az árak nem egy borozói árlistának megfelelőek, kicsit magas de ez van :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ezüstfenyő étterem

Egy kis hely, mely nem nélkülözi az igényességet, ami a felszolgálást és az ételeket illeti. Bár. már többször újranyitott, mindig hoz valami újat. Jelenleg az azeri konyha viszi a fő csapásvonalat. De a betérő vendég, ha csak egy italt szeretne elfogyasztani, azt sem nézik semmibe. Tavasztól, kerthelysége kiválló hűsölőhely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tre Viet Eat

Nagyon finom, autentikus ízek, profi kiszolgálás, mérsékelt árak. Röviden ennyit tudnék elmondani a helyről. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A belső kialakítás is kellemes nyugató élményt kölcsönöz. Akár délben akár este mentem mindig friss és kérésemnek megfelelő, esetleg számomra jobban tetsző módosított ételt kaptam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely