Deme László

1896951_608136749264024_881668776_n.jpg

7 értékelés

Lotus Therme Hotel

Nyugalmas pihenésre vágyóknak ajánlom, de 2 percre található lovarda, nagy sétákra is kiváló, a víz csodálatos, este tánczene, vendégszerető a szálloda személyzete. Az ételek ízei csodásak, minden igényt kielégítő!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace

Minden korosztálynak érdekes, családi közös nyaralásokra tökéletes. A gyermekek részére minden méretű medence, a csecsemőtől a kamaszig, felnőtt, nyugdíjas is pihentető, egészségmegőrző kikapcsolódásának helye. Egészséges étkezés ide, vagy oda, a fantasztikus lángosos a főbejárattól jobbra kihagyhatatlan élmény!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő és Kemping

Csodás gyógyvíz, mellette kiváló úszómedence.. Aki nyugalomra vágyik, nem szereti a tömeget, itt jól érezheti magát. Kedvesek, segítőkészek a strandfürdő munkatársai. A strandfürdővel közös kempingben bátran lehet pár napot tervezni, nem bánja meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bikram Jóga Újpest

Várkonyi Edit stúdió tulajdonos és oktató vezetésével 1 éves születésnapját ünnepli 16-án a bikram jóga stúdió. Fantasztikusak! Tökéletes tiszta, kényelmes kellemes körülményeket teremtettek a gyakorláshoz, az oktatóik kivétel nélkül odaadóan tartják az óráikat, magas színvonalon. Jó jógázni jönni hozzájuk!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Központ Bisztró

Metróval könnyen megközelíthető bárhonnan, kiváló találkozóhely a nap bármely szakában, ingyenes internet hozzáféréssel. Akár becsomagoltatható szendvicsekkel, reggeli ételekkel. Megtalálható a hamburger, saláta, süti is, heti menürendszer is jól kihasználható. Baráti beszélgetésekhez kis falat étkekkel, italokkal kiváló!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Subway gyorsétterem, Budapest - Oktogon

Finom ételek, kellemes körülmények. Akár egy gyors családi vacsorához bevásárlás után, akár egy munkatársi/baráti beszélgetéshez szívesen ajánlom. Könnyen elérhető minden irányból. Tökéletes kiszolgálás, tökéletes szendvics, ha ide mész. SubWay :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Subway gyorsétterem, Budapest - Oktogon

Sokkal kiadósabb szendvicshez nemigen jutunk az Oktogon közelében hirtelenjében, és még egészséges is. Sok irányból megközelíthető és ha az ember siet, akkor is készségesek, gyorsan összedobják a szendvicset. Aztán akár helyben fogyasztható, de aki rohan, az futhat vele, útközben is lecsúszik. Mindig ugyanaz a kedves fogadtatás, finom szendvics!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely