Cseh Zsoltné

10175064_886986024661585_2793843676529232061_t.jpg

7 értékelés

Szárcsa Csárda és Fogadó

Férjemmel ott töltöttük a házassági évfordulónkat és nagyon jól éreztük magunkat! Kellemes légkör fogadott bennünket, kedvesek voltak a recepción lévő kollégák, első osztályú welness szolgáltatásban volt részünk. Másnak is szívesen ajánljuk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jona Thermál Gyógy-és Élményfürdő, Motel, Kemping

Férjemmel és kislányommal immár 9. éve ott nyaralunk, szerintem az országban a legjobb gyógy-és élményfürdő itt van. A medencék vizének hőfoka és minősége ideális, kedvező árban van a belépőjegy, a büfék kínálata széles és az áruk is megfelelő. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kikapcsolódni, gyógyulni, felüdülni.i

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tatabányai Gyémánt Fürdő

Többször voltunk a családommal, és nagyon szeretjük, mert a medencék vizének megfelelő a hőfoka és tisztasága, kedves a személyzet, igazán jók az élményelemek, főleg a gyerekmedencékben. a Csúszdák közül a rafting csúszda a legjobb, igazi élmény rajta lecsúszni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kertész Csárda

Itt tartottuk férjemmel a lakodalmunkat a rokonainkkal és barátainkkal. A felszolgálók udvariasak voltak és igen színvonalas kiszolgálásban volt részünk. Az ételek nagyon finomakvoltak és a mennyiségük is jó volt. Esküvőnk 9 éve volt, és visszatérő vendégek vagyunk náluk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Placc Étterem

Többször voltunk ebédelni vagy vacsorázni. Udvarias felszolgálók vannak, gyors a kiszolgálás, az ételek adagjai hatalmasak, az árak megfelelőek az adagokhoz képest. Nagyon hangulatos hely. Nagyon meg voltunk elégedve.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Székesfehérvár

Széles áruválaszték, megfelelő minőségben. Azért kapott csak 4 csillagot, mert 2-szer előfordult, hogy a darált hús büdös volt, ezért hiányolom a húspultokat. Itt elintézheted a banki ügyeidet és posta is van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Székesfehérvár

Szeretünk ide járni, mert ki lehet próbálni a sportszereket, nagyon jó minőségűek, és úgy tudom 2 év garancia van minden termékre. Ha sportszerre van szükségem a Decathlont választom. Mindenkinek ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely