Hajdu Julia

4 értékelés

Paks Városi Rendelőintézet - Egynapos Sebészeti Szakellátás

Egynapos sebészeti ellátás keretében került sor műtétemre, melyet altatásban végeztek. Az intézmény nagyon szép, tiszta, 2 ágyas szobában kaptam elhelyezést. A személyzet minden tagja nagyon kedves, mosolygós, türelmes volt. A beteg nem egy "futószalagon" érzi magát, minden beteghez volt kedves, megnyugtató szavuk. Köszönettel tartozom minden kedves dolgozónak (recepciós, nővér, műtősfiú, műtősnő, aneszteziológus szakorvos és szakasszisztens, sebész szakorvos) odaadó munkájukért, kedvességükért, megnyugtató szavaikért, melyek segítettek félelmeim elűzésében és elősegítették gyógyulásom! Szeretettel gondolok az ott töltött rövid időre, s mindenkinek csak ajánlani tudom az Intézményt. Köszönöm szépen!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szicília Étterem és Pizzéria

Nagyon szeretünk ide betérni, kitűnő ételek, különleges ízek, udvarias személyzet. Az étterem tiszta, hangulata családias, kellemes! Egy szó mint száz, példa értékű étterem! Ha alkalom adódik, mi biztos ott leszünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Minaret

3 napos kikapcsolódásunk színhelye volt Eger. A Hotelben szálltunk meg, ahol nagyon kedvesen fogadtak. A szobák tiszták, a személyzet udvarias és előzékeny. Az ételek nagyon finomak, a pincérek udvariasak és segítőkészek. Köszönjük szépen! Élmény volt!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

3 Kedvenc hely

Még több »
Szicília Étterem és Pizzéria
Katona József utca 37., 7200 Dombóvár
Hotel Minaret
Knézich Károly utca 2, 3300 Eger