Csné Erika

Csné Erika

13 értékelés

Kígyó Patika

Nyaralàsunk alkalmàval, elöjött nem mindennapi allergiàm, a gyógyszertàros hölgy nagyon kedves, hozzàértő,segítőkèsz embersèges kiszolgàlàsa miatt, nem kellett megszakítani a pihenèsünket, ajànlom mindenkinek ezt a gyógyszertàrat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ceglédi Kígyó Patika

Rendszeresen jàrok ebbe a gyógyszertàrba, mindig nagyon kedvesek segítőkèszek, hozzàèrtő tudàsukkal nagyon hasznos tanàcsokkal làtnak el ha nem vènyt vàlt ki valaki, ha nincs vèletlenül valmi( ami nagyon ritkàn fordul elő) màr dèlutànra meg is rendelik, pèldaèrtèkü a munkatàrsak elhivatottsàga embersègessège a beteg emberek irànt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Imre Patika

Sokszor látogatjuk meg ezt a patikát, rendezett tiszta környezet, sokáig nyitva van talán a legtovább nyitva tartó patika, viszont nem egyszer volt hogy nem volt az a gyógyszer ami kellett volna (vérnyomáscsökkentő), de azt mondták már másnapra lesz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Györe Kerékpár Istálló

Kerékpárturkúrkáló hirdetéssel sok olcsó használt biciklit hirdetnek, elmentünk megnéztük, kb 10 db használt kerékpárt mutattak amiből 3 gyerek volt, hol itt a hatalmas kínálat ..ja és a kedvező ár??

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Eger&Park****

Nagyon jó szálloda a párommal voltunk ott egy hosszú hétvégét, az ételek nagyon finomak nagy választékban, a szobák ízlésesen berendezve, a wellness részben sokféle lehetőség a szaunázásra pihenésre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mészáros Vendéglő

Csak ajánlani tudom a pacalpörköltet amit ráadásul akcióban adják elvitelre, ha arra járunk sosem hagyjuk ki. Főút mellett van könnyen megközelíthető van parkolója, bent is elég tágas, ízlésesen berendezett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rocco Gyros Bár

Nagyon finom Gyros-t készítenek, mindig a legkitűnőbb minőségben ízben kapjuk a megrendelt ételt, gyorsak, udvariasak igazán alkalmas ha valaki gyorsan finomat szeretne enni, és még házhoz is szállítanak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fit For You Fitness

Nem túl régóta járok ide edzeni sokféle órára lehet járni fogyni vagy akár csak mozogni mindig segítőkészek, akciókkal különleges órákkal lepik meg a sportolni vágyókat sok kiegészítő terméket védőitalokat is árulnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bankautomata

Mindig működik, nagy előnye hogy biztonságos helyen van, amikor megy az ember vásárolni gyakran akkor jut eszébe hogy ki is kell venni pénzt ilyenkor igazán jól jön hogy nem kell elmenni máshová.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Amikkor valamiért be kell mennem a bankba, a sorszámok miatt elég gyorsan sorra kerülünk az ügyintézések során, gyorsak pontosak ajánlanak mindig az aktuális akciójuk közül kedvesek sokat fejlődött az utóbbi időben, jót tett az átalakítás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely