F. Zora

F. Zora

3 értékelés

Stadt Étterem

A megkapóan kedves pincérek mellett egy kiváló szakács, nyáron pedig hangulatos terasz várja a vendégeket! Budakeszi legjobb étterme! A konyha 5*, ha lehetne többet is adnék! Nyáron ajánlott asztalt foglalni! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugar Shop - Paulay Ede utca

Fiatalos, modern, új - ez nem csak a belsőre, de a süteményekre is igaz!
A pult előtt állva az emberre ránehezedik a bőség zavara! Ha süteményt kéne ajánlanom, azt mondanám mindegyiket megéri kipróbálni!
Plusz pont ,hogy állandóan változó, szezonális finomságokkal is meglepik a vendégeket!
Születésnap helyszínnek sem utolsó, a családunk már két eseményt bonyolított le itt - annyit tudok mondani, hogy lesz még folytatás! Kóstoló mindenféle sütikből, stílusos hűsítők, közben a kedvenc zenéink szólnak az iPodról - és a fénypont, a 2-3 emeletes torta, olyan különleges ízesítéssel, mint például grapefruit!

Hasznos ez a vélemény? Igen

BITE bakery café

Egy romantikus séta alkalmával bukkantunk erre a helyre a kedvesemmel, azonnal meg is szerettük!
A belépőt a látvány és az illatok egyszerre rohanják le.
Míg ámulattal figyeljük, hogy az egyik alkalmazott tésztát gyúr, perecet formáz, az orrunk már jelez! Kész egy újabb adag mennyei finomság! Nincs mese , ha sokáig itt marad az ember abba a "hibába" esik, hogy mindent megkóstol ... ezeknek az illatoknak nem lehet ellenállni! Az édes, krémes csigákat sajnos nem a legegyszerűbb (és leggusztusosabb) elfogyasztani a műanyag evőeszközzel, de mindenképpen megéri viaskodni vele. Egyetlen negatívumként azt tudnám megemlíteni, bár pékség lévén nem lehet igazán elvárás, hogy az ülőhelyek száma eléggé korlátozott, tehát ha egy népesebb család után megyünk be ne is számítsunk arra, hogy kényelmesen letelepedve majszolgathatunk. Ezt ellensúlyozza, hogy ha a csigákat elvitelre kérjük, akkor egy hamburgeres dobozra emlékeztető, nagyon ötletes és rém stílusos dobozban tudunk vele elsétálni. Összességében, mindenképpen megéri beugrani, akár csak az uzsonnánkért is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely