Korom Eszter

Korom Eszter

13 értékelés

Medicenter szakorvosi intézet

Nagyon korrekt, beteg/ügyfélcentrikus intézmény, felkészült szakorvosokkal, készséges, precíz és barátságos betegellátással és ügyintézéssel, szép és minőségi környezetben, pontos időbeosztás szerint.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Elixír Szépségszalon

Minőségi és igényes szépségszalon, számos szolgáltatással (kozmetika, fodrászat, masszázs, műkörömépítés) , kedves, barátságos, korrekt üzletvezetővel és személyzettel egy nagyon jól megközelíthető helyen Szegeden, közel a belváros szívéhez.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Szecsei Ildikó orvos, bőrgyógyász

Nagyon korrekt, kedves, segítőkész, igen alapos doktornő, óriási szaktudással, tapasztalattal. Mind saját, mind a lányom anyajegyvizsgálatát a legalaposabban látta el, hasznos tanácsokat adva a bőr védelmére, és egy nagyon jó termékmintát kaptunk, melyet azóta rendszeresen vásárolunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gringo's Cantina Pizza-Bár-Grill

Szeged belvárosához közel lévő, elsősorban mexikói és Észak-Amerika déli részeinek ételeit kínáló étterem, nagyon széles választékkal, lávakövön sült húsokkal, nagyon jó lepényekkel, salátákkal, pizzákkal, de hagyományos ételeik is vannak; remek környezetben, kiszolgálással. Aki szereti a fűszeres, egyedi ízeket, érdemes kipróbálnia, az adagok nagyok. (Nagyon ajánlom a jalapeno paprikás sajtlevest, a chees finger food sajttálat, a tüzes sertést, fajita salátát, gringo's lepényt) A belső éttermi rész boxos, a külső, teraszos igényes fa-asztalos megoldással, nagyon hangulatos. Házhoz szállítást is vállalnak, gyorsan kihozzák a megrendelt ételeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mátyás Cukrászda

Szeged legjobb cukrászdája, házias és különleges ízekkel, óriási választékú sütemény és fagylaltválasztékkal. Egyedi torták készítése kiváló minőségben, óriási kreativitással és ízvilággal, kiváló ár-érték arányban. A kiszolgálás nagyon barátságos. Kiváló környezetben, nagyon jó megközelíthetőséggel. Algyőn ők üzemeltetik a Köntös cukrászdát

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Lencse Katalin háziorvos

Kiváló szaktudással és óriási tapasztalattal rendelkező doktornő, betegcentrikus hozzáállással. A vizsgálat, és esetleges kezelések során is nagyon alapos, mindent megtesz a betegeiért, célirányosan irányítva további szakorvosokhoz.

Hasznos ez a vélemény? Igen

EzerJó Borszaküzlet

Nagyon jó kínálatú borszaküzlet, jó árakkal. Igényes, kellemes környezet várja a vásárlókat, szakértő kiszolgálással, kedvező nyitvatartással. Könnyen megközelíthető. Tavaly megkapta a presztizsdíjat az év kisvállalkozásaként, méltán.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Palánk Borház

Nagyon jó borszaküzlet Szeged belvárosában, a Dóm tér mellett. Széles kínálattal, korrekt árakkal, mindig kedvező ajánlatú akciókkal. Az üzletben borkóstolásra is van lehetőség. A kiszolgálás nagy szakértelemmel bír. Késő estig nyitva tart az üzlet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent István Étterem és Borozó

Nagyon jó kínálatú étterem, könnyen megközelíthető, a Szent István tér sarkán a Víztoronynál. Különleges és egyedi berendezése van az étteremnek. A lányom ballagási ebédjét is ott tartottuk, a vendégek nagyon elégedettek voltak mind az ételek minőségével és mennyiségével, mind a kiszolgálással.
Remek, minőségi borokat kínálnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Port Royal Étterem

Nagyon kellemes belvárosi étterem a Nagyszínház oldalánál, őszig terasszal is. A kiszolgálás gyors, korrekt, az ételek nagyon finomak, különlegesek, az adagok bőségesek. 15-18 óra között happy hour koktélakciójuk van, és kedvező az alkoholmentes koktélkínálatuk is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely