Molnár Gabriella

Molnár Gabriella

4 értékelés

Rege Cukrászda

Főszezonban jártam ott a koraesti órákban, kánikula volt. Sütiválasztékuk igen gyér, de ami a lényeg, hogy nagy csalódás volt a piskóta kemény és száraz a krémek nehezek, émelyítőek. Ár érték arányban pedig drága. A shake, fagyi jól nézett ki, azt nem kóstoltam, de az ár nagyon magas, biztos a panorámát fizettetik meg. A kikmamacipős felszolgálók a hely védjegyei...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandala Gerincjóga Központ

Remek hely, minden oktatójuk szakmailag jól felkészült, elhivatott. Figyelnek rá, hogy a kezdő is jól végezhesse a gyakorlatokat. Kezdő és haladó is megtalálja a neki megfelelő órát. Igaz, nem a legolcsóbbak között vannak, de az első óra INGYENES! Ki lehet próbálni. Nem véletlenül. Aki betér, visszatér.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dunapark Étterem Kávéház

A barátnőmmel sokszor teszteltük már ezt a helyet Ha jó kávét/capuccinót/teát szeretnénk inni, ide térünk be. Itt legalább jó a körítés a nem kevés pénzért. A választék is megfelelő. A sütik is frissek, finom mind.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bakterház Étterem

Bár nem volt sok vendég, a felszolgáló (tulajnőre) - étlapra mégis várni kellett. Az utánunk betérő idősebb párt előbb szolgálta ki, vette fel a rendelést. Az árak nem is olyan kedvezőek, ahogyan azt vártuk. A hely nem múltidéző hangulatú, hanem inkább lepukkant. Nem megyek ide többet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely