Benkéné Németh Bettina

310259_252678258098067_7718900_n.jpg

5 értékelés

Lillafüred Kapuja Mini Hotel Étterem

Nagyon jól érzetem magam, barátságosak, kedvesek voltak!Figyelmesek voltak a 8 hónapos kislányommal ami nekem nagyon fontos.Nem kellett sokat várnunk semmire sem.Arról nem beszélve , hogy nagyon finomak voltak az ételek

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza Bázis

Sziasztok!!Mindenkinek csak ajánlani tudom itt csinálják a legjobb pizzát a világon!!A kiszolgálás gyors és nagyon kedvesek az ott dolgozók!
Empatikus emberek dolgoznak és barátságosak ez szerintem nagyon nagy előny!Próbáld ki megéri!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Arló posta

Büszke vagyok azokra akik ott dolgoznak nem lehet egyszerű egy ilyen nagy számú falu lakóinak kiosztani mindig mindent. Kedvesnek lenni és elvégezni a napi feladatokat felelősséggel.további jó munkát nekik!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Páva Szépségszalon

Szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani ezt a szépségszalont. A kiszolgálás több mint tökéletes, mindenki nagyon kedves, segítőkész és csúcs super.Ha teheted és van egy kis időd térj be ide nem fogod megbánni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Holdfény Temetkezés

Sziasztok.Szerintem pont ez a hely ahol az empátia kulcs fontosságú és ennél a temetkezésnél ,,megtalálható"!Személyes tapasztalatomon alapszik amit írok, hozzátartozóm ügyében voltam ott nem egyszer nem kétszer néha idegesítő lehettem a kérdéseimmel és a kérésemmel,de a dolgozók nagyon segítőkészek együtt érzőek voltak.Ha lehet ezt írni csak ,,ajánlani" tudom őket mindenkinek! Benkéné Németh Bettina

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely