O. Tunde Katinka

photo.jpg

4 értékelés

Cserpes Tejivó

Már az első tejivó megnyitása előtt is nagy Cserpes rajongó voltam, így alig vártam, hogy megnyissa az első üzletét Budapesten.Legjobban a hideg tejet szeretem és a zseniális szendvicseket.Legjobb reggelizőhely a környéken kár hogy mindig zsúfoltság van de ezt ellensúlyozza a gyors kiszolgálás illetve az hogy mindig kedvesek.
Jó pont, hogy már lehet bankkártyával fizetni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagyi Palacsintázója

Lassú kiszolgálás,nem túl kedves eladóval.A palacsinta nem volt rossz de ennyi pénzért lehetett volna finomabb is. Előnye hogy bármikor betérhet az ember egy frissen mikrózott palacsintára.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház Étterme

Zseniális, hogy vásárlás közben az ember rendes főtt ételt ehet, ami nem mellesleg nagyon finom is, ezen kívül nagyon széles a választék is, sok féle menüből lehet választani.Az egyetlen riasztó dolog, hogy hétvégén mindig hatalmas sorok várják az embert ,de megéri kivárni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alphazoo Dohány utca

Kezdő állattulajdonosként első utam ide vezetett. Mindent megtaláltam amire szükségem volt, illetve hasznos tanácsokkal láttak el,hogy mit hogyan kell használni.Hatalmas a bolt és nagy választékkal rendelkezik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely