Szabó Tibor Zoltánné

262424_108127195952420_6540583_n.jpg

26 értékelés

Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Udvarias kiszolgálás, kellemes gyógyvíz/szaunával, élményfürdó. Nagy, gondozott srtandterület, sok, sok programmal. Legutóbb Kenyér Ünnep országos versennyel. Szállodák, Éttermek és sokfajta kényeztető ötlet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Colosseum****

Igen, két barátnőmmel nagyon jól éreztük magunkat: szép, ápolt környezet, higénikus megoldások, csodálatos volt a szobánk és az összes szolgáltatás kifogástalan. Az étterem illetve minden vendéglátás kitünő volt. Ezúton is köszönet érte. 5 csillag!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lengyel Katalin kozmetikus

Csak Pesten volt kedvenc kozmetikusom. de most ajánlották a Katikát, hát nem bántam meg! Aranyos, ügyes, higénikus és nagyon precíz! Meghallgatja a panaszom, megtalálja a "gyógyír"-t és csodás keze is van!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gerbeaud Ház - Cukrászda és Kávéház

Igen Vasárnap ott voltamegyedül! Csak 4 féle sütemény volt egy darabos. Csúnyán nézett rám a pulton belüli hölgy, amikor kérdeztem, hogy nincs több ??? Ami volt mind 2.500,- körüli, de inkább felette! Ki tudja ezt megfizetni, csak az aki EURÓ-ban fizeti. Inkább hallgattam a téren játszó japánokat, akik nagyon szép zenét szolgáltattak, majd a Váci u elött egy egyedül álló fiatalember többet ért mint bármelyik "modern" mai zenész. Ő is szereti a japánokat és megmutatta a tokyói
igazolványát is. Így is lehet, torta nélkül, de zene nélkül nem!!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

Itt Orosháza környékén ez egy kincs! Régen is létezett a Gyopárosi-Tó. Nagyapám mesélte, hogy amikor nyáron jöttek haza az aratók a nehéz nap után megálltak a Tó-nál, a férfiak ledobták a bőgatyát megfürödtek és a lovakat kocsistól behajtották a szélén lévő mocsárba. Tanulság:akkor is tudták, de még hogy, hogy mi mire jó! A GAZDA megtisztult a portól , a LÓ lába meggyógyult a mocsárban az "iszap-pakolás"-tól, a KOCSIKERÉK megdagadt és nem nyikorgott az esti falu utcáiban. OROSHÁZA város, volt amikor azt mondták:Ez a FALU VÁROS!
Mamár új Főterünk van, igazán szép üdítő növényekkel a közepén egy üveg KÖRTEFA-val. Sztorija: amikor az "elsők" idejöttek, csak mocsaras vidéket találtak és két vad-körtefát, oda kötötték ki a lovaikat. Mi meg kivisszük a kicsiket most a vízesésbe gyönyörködni. No mégegy: van egy Üveggyárunk, ahól síküveget is gyártanak és mondom "körtefa"-t is!
Ahól én táncolni tanultam a fiúktól az egykor híres ALFÖLD SZÁLLÓ bárja nincs már, lebontották, a Kossuth szobrunk máshol, de Arad felé mutat.
Én 40 évig máshol éltem, de itt születtem és az őseimet itt találhatom, igaz már csak virággal a kezembe....Vannak, jönnek a kicsinyeim, akikért érdemes volt hazajönni. Gyopárosfürdőn minden van, akiknek ajánlot-tam csak dícsérik, gyógyvíz és minden ami szem s szájnak ingere! Mondom MINDEN! Bárki kipróbálhatja télen-nyáron gyógyulhat és szórakozhat itt akárki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hóvirág Fagylaltbár

Valamikor volt egy híres cukrász család a Könd utcában. Gyerekkorunkban "érdem" volt ott fagyit választani, de nincs már még helyén lévő épület is leégett egyszer: Én itt a közelében egész éjszaka a tüzet lestem, reggel meg a pernyét sepertem. Na de megnyilt a tavasszal egy új, kis fagyizó, ami jobb mint másik öt. Igazi, természetes és ujabbnál ujabb izű , sok gyümölcsös is van közte. Már várom a fügéset, de ettem már bécsi-csokisat zöld-citromosat, no de nem is tudom felsorolni a sokféleséget. Aki arra jár és akár csak egyszer is kipróbálta velem együtt törzsvevőjük lesz! Mondtam is a "főnök" úrnak, ha marad a minőség és a szép nagy adag Szállodát is építhet a fagyijából. Isten adja megérdemli Ő is és a város is!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bárdos Géza háziorvos

Egy nagyon kevés , halk beszédű, igen jól képzett, megbízható orvos.
Én soha nem szerettem, ha egy orvos "túl-kedves", mert az inkább leplez, mint igazat mond! Sajnos sok a beteg és kevés a jó gyógyszer,de ezt mi már mindannyian tapasztaltuk. Behozzák a "szintetikus" vegysze-reket és jól élnek a Gyógyszergyárak! Az orvos legfőbb erénye, ha mégis eltalálja a gyógyírt. Ilyen az én szerény háziorvosom!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orosházi Kórház

Új Igazgató Úr, sok új orvos, de a jó régiek is mind itt maradtak! Sajnos az előjegyzés "borzasztó", mint szerte e hazában. Én most a Konyhát szeretném dícsérni, mert hétközben nem főzök. Mostanában még jobb is, mint korábban! Változatos, fínom, nem zsíros és bőven elég az ebéd. Itt sajnos a piacon csak Karácsonykor van hal, de a mi Kórházunkban "terem" az is!,,,és milyen finom franciásan! Ma palócos pecsenye volt, jó fokhagymás, de még az illata is csábított, hogy gyorsan hazaérjek vele. Isteni volt, gratulálok MINDENKINEK!!! Az egész Kórháznak szép fejlődést kívánok és reménykedek a gyorsabb vizsgálatra jutásban....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Orosházi Vásárcsarnok

Sok minden van bent is, kint is! Válogathat akárki, még a szatyorba tehető gyümölcsöt is kiválaszthatom. A Csarnokban Rostásék házi teje a legfinomabb, amit,ha hazaérek felforralom. Az anyukám is így csinálta, pedig mi gyerekkorunkban még a sajtárból is megkóstoltuk volna! Lehütöm és reggelente 2,5 dl nagyon fínom a reggelimhez. Van ott fínom túró és mivel nincs tejföl, benne van az a gazdag túróban! Az alja nélküli túros lepényt még a pestieknek is elvittem, mert a híre is ismert. Úgy leírnám a receptjét, mert csak egyszer kell kipróbálni, aztán nem is kell olyan aminek tésztás alja is van!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Colosseum****

Igen ott jártunk mi hárman a "barátnők". Isteni volt újra elmennénk!
Ott volt DIXILAND BAND is, ezért még egy napot hosszabbítottunk, mert
minden csodás, nagyon jól éreztük magunkat és a hallban fogadott min-ket a "MARIS" is, aki átjött Halasról és megmutatta a pincéjét, de a Szálló kiszolgálása olyan kitűnő, hogy nem kellett a "pótlék". Udvariasság, figyelmesség, kitűnő konyha és isteni büfé: az édességet szépen, sorban mind meg is kóstoltuk!!,,majd másnap "kifürödtük, a jó gyógyvízben.
Bárki meggyőződhet róla, hogy igaz-mondó vagyok!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Orosházi Vásárcsarnok
Könd utca 47-49., 5900 Orosháza
ELTE Botanikus kertje (Pálmaház)
Illés utca 25., 1083 Budapest