10441281_10152464229698252_1849918753712086701_t.jpg

5 értékelés

Mese Óvoda

Kisfiam nagycsoportos óvodás és az I. kerületbe jártunk egészen október végéig. Majd átírattuk a lakásunk melletti óvodába, a Mese Oviba. Így 2 hét elteltével a véleménye: jobb, mint az előző ovi, aranyosabbak az óvónénik is, Kati néni és Zsuzsa néni. És már barátja is van. :) Kisfiam imádja és ez a lényeg. Nekünk tetszik! :) Nem utolsósorban: hatalmas a kertje jobbnál jobb játékokkal!

Hasznos ez a vélemény? Igen

ATSA Fitness Club

Ha családias légkörre, kedves emberek társaságára, jobbnál jobb szakemberekre vágysz, itt a helyed! Jól megközelíthető tömegközlekedéssel, gépkocsival, saját parkolóval. Gyermekfelügyelet hétköznaponként!!! Szívből ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marcella Cukrászda

Ha isteni túrós és joghurtos pogácsát szeretnél enni, ide el kell jönnöd! Frenetikus! A csoki musse tortáról ne is beszéljünk! A lányok a pultban kedvesek, mosolygósak, ami ritka manapság. Nyáron finom fagyijuk van!!! Szívből ajánlom őket! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Jedlik Ányos Gimnázium

Itt végeztem 1997-ben. Szerettem a tanárokat, a légkört, a programokat, osztálytársakat, osztálykirándulásokat. Meleg szívvel gondolok az itt töltött évekre, tanárokra!!! Az osztálytársakkal azóta is összejárunk, emlékezünk! Köszönjük, amit kaptunk! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mákos Guba Kisvendéglő

Meg vagyok elégedve velük, finoman főznek, gyorsan kiszállítanak és a telefonos rendelésfelvételkor kedvesek, ami nem utolsó szempont. Szinte már hang alapján megismerik az embert. Szeretem a kukoricafőzeléküket és a névadó mákosgubájukat vaníliasodóval :) A pizzák között a Kispárnáról (összahajtott pizza: mustár, lilahagyma, főtt tojás, csülök) ne is beszéljünk!!! Az valami mennyei! Csak így tovább!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

6 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely