Suszter Anikó

Suszter Anikó

5 értékelés

Dr. Lusicza Ágnes háziorvos

Nincs 2 éve, hogy vidékről Csepelre költöztem. Egerben kiváló háziorvosom volt, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Tartottam tőle, hogy itt majd mi vár rám ezen a téren. A férjem révén lett a háziorvosom Dr. Lusicza Ágnes. Jobb választásom nem is lehetett volna! A doktornő személye nagyon szimpatikus volt már első látásra is, ez később csak megerősödött a látogatások során. Lelkiismeretes, személyre szólóan foglalkozik az emberrel, és van humora. De még milyen! Szóval köszönet érte, és újra csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a csepeli háziorvosomról is. (Talán szerencsém van velük:-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lafferton Fodrászat

Nagyon sok jót és szépet olvastam a Lafferton fodrászatról. Elmentem hát hozzájuk, (neten jelentkeztem be, így 10% kedvezményt kaptam). Kedvesek voltak, elmondtam mit szeretnék, mi az ami ne legyen. Iszonyatosan elrontották a hajam! Mindig a rövid hajat szerettem, de ők olyan rövidre vágták, hogy iszonyat! Pedig előtte kértem, hogy csak csínján, rövid, de nőies legyen, kifejezetten kértem, nehogy nagyon rövid legyen! Szóval piszokul ki voltam akadva, igaz korrekten felajánlották, hogy a névadó hölgy 1 hónapon belül ingyen helyrehozza, de a majdnem kopaszból mit???? Köszöntem szépen, nem éltem a lehetőséggel, és soha többé nem megyek a közelükbe sem! Senkinek nem ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ormon-Hungimpex Kft.

Maximálisan meg vagyok elégedve a kiszolgálással, vérnyomásmérő vásárlásakor minden információt megkaptam és EP kártyával fizethettem helyben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lafferton Fodrászat

SENKINEK NEM AJÁNLOM! Iszonyat, amit műveltek a hajammal:-( A hírük nagy, a tehetségük kevés, az áruk magas!

Hasznos ez a vélemény? Igen

ORSZÁGOS SPORTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET

Köszönet és hála az intézmény ortopédiai és sportsebészeti osztálya dolgozóinak! Legfőképpen Dr. Tállay András térdspecialista főorvosnak. Közel fél éve szenvedtem már térdfájdalommal, voltam több helyen, ortopéd orvosnál is, de nem kaptam megfelelő kezelést, a térdem, sőt az egész bal lábam hol jobban, hol kevésbé, de mindig fájt. El kellett hagynom a megszokott edzéseimet (úszás, futás, köredzések, stb.) ami nagyon rosszul érintett. Aztán mégiscsak megtaláltam a megfelelő helyet de főleg az EMBERT! Bejelentkeztem ahhoz a térdspecialista sportorvoshoz, akihez a legközelebbi időpontot kaptam. Tállay András főorvos úr szakértelemmel, kedvesen fordult hozzám, mindenre kiterjedő és korrekt tájékoztatást kaptam tőle. Hihetetlenül rokonszenves lénye egyből bizalommal töltött el. Rögtön megállapította a porcleválás tényét, elmondta mire számíthatok és azt is, ha úgy döntök meg is műt. Akkor és ott tudtam, egy pillanatig sem kell gondolkodnom, biztos vagyok benne, hogy rábízhatom magam. ÓRIÁSI KÖSZÖNET ÉRTE!!!! Ahogy az emberrel beszél, az már fél gyógyulás:-) Köszönet a Bicskei Egészségügyi Központ Egynapos Sebészete dolgozóinak is kedvességükért és hozzáértésükért! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, akik hozzáértő, kedves emberek keze által szeretnének gyógyulni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely