Lévai Piroska

1459160_213149435523220_1358480539_n.jpg

13 értékelés

Dr. Lőrincz Rita fogorvos, Keszthely

Szakmailag korrekt, megbízható. Édesanyja a fogtechnikusa,- ketten együtt nagyon szépen dolgoznak.. Kedves, figyelmes,- rendelkezik korszerű eszközökkel,-/pl. röntgen/ . Megoldja, hogy időpontkéréssel ne kelljen sokat várni- hiszen úgy gondolom, nem csak én vagyok így.- senki nem szeret fogorvoshoz járni,- de ide mégis félelem nélkül mentem! köszönöm

Hasznos ez a vélemény? Igen

Keszthely Interspar Líra Könyvesbolt

Az eladók kedvesek, készségesek,- tudnak ízlésnek megfelelő könyveket ajánlani,- az emberek szívesen betérnek körülnézni, ismerkedni az új kiadásokkal. Sajnos a könyvek ára csak nő,- ennek ellenére náluk szívesen vásárolnak,- a törzsvásárlók elégedettek !!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Közgazdasági Szakközépiskola

Az itt tanulók a tanári kar felkészültségének köszönhetően jó képzésben részesülnek,- a légkör, annak köszönhetően, hogy viszonylag kis iskola,- mondhatni családias. Ismerve a végzős diákok további sorsát,- sokan dolgoznak a szakmában.,- és sokan továbbtanulnak,- diplomát szereznek. A tanári közösség jó,- az igazgatónő nagyon humánus!!!! Persze olyan mindig akad, aki elégedetlenkedik,- de összességében a szülők és tanulók szeretik!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fressnapf Keszthely

A bolt jól felszerelt, nagy a választék,- sajnos a kiszolgálással vannak gondjaim. Üres a bolt,- állok a kasszánál.- és várok!- Az eladók és a pénztáros valahol a raktárban ????? Több figyelmet várnék,-készségesebb hozzáállást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árnyas Vendéglő

Kertvárosban lakunk,- és gyakran megyünk ide ebédelni, vagy vacsorázni. Valóban családias a hangulat,- - és nemcsak a wellcom-drink miatt- jóízűek az ételek,-és az árak is szolidak. Szeretjük!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kiss Györgyi gyermek háziorvos

A három unokám gyermekorvosa volt,- /elköltöztek, ezért már nem tartoznak hozzá,-/ nagyon lelkiismeretes orvos, aki nyitott az új módszerekre,- és a homeopátiára is. A gyerekek szerették!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

OBI

A napokban vettünk egy kandallót,- jó ár, udvarias kiszolgálás,- ma bementünk és rendeltünk egy ugyanolyat,- sajnos nem volt raktáron, de készségesen megrendelték. Gyorsan, precízen intézték,- ha megjön az áru,- telefonon kiértesítenek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Pfeifer Margit fogorvos

Igaz, hogy régebben jártam kezelésekre,- de a mai napig emlékszem a doktornő kedvességére. Nagyon jól felszerelt a rendelő, jól szakképzett, udvarias a doktornő,- oldja a fogorvosoktól való belénk kódolt félelmet. A férjem osztrák,- egyszer neki is szüksége volt fogorvosra,- Őhozzá vittem el,- előny, hogy nagyon jól beszél németül!!! Csak dícsérni tudom!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Simon Ferenc ügyvéd

Elfogult vagyok az ügyvéd úrral kapcsolatban: a húgom nála dolgozott haláláig,- és nagyon jó főnöke volt! Lehet, hogy furcsán hangzik,- de igaz: nem elsősorban a pénz érdekli,- hanem az, hogy legjobb tudása szerint járjon el egy ügyben,- és segítsen. Az osztrák barátnőmnek sokszor intézett el dolgokat,- el sem akartam hinni, hogy nem kért érte pénzt!!!!! Szakszerű, jókedélyű ember.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vid Győző fodrász

Egykor hozzá jártam- Ő volt a "Gedeon bácsi,- a nők bálványa"- akinél valami különös hangulat volt, élmény volt fodrászhoz menni. Nagyon ügyesen dolgozott,- amikor később a tanulókra bízta a munkát,- a végén 1-2 mozdulattal tökéletesre igazította a frizurát. A nála tanulók később önállóan is megállták/ megállják a helyüket. Örömmel látom, hogy rajta van a listán,- remélem, ma is úgy dolgozik, mint akkoriban!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely