Szajkó Viktória

25 értékelés

Dürer Kert

Mióta Budapestre költöztem, legtöbbször a Dürer kertbe vagyok fellelhető, ha szórakozásról van szó. A kerthelyiség hangulatos, a gyros isteni, a kiszolgálás első osztályú. A belépő árak korrektek, az italok árai is elfogadhatóak. Remek koncertek vannak, változatosak, "igényesek". Nap közben ha megszomjazunk egy sörre, akkor is szeretettel várnak minket; a pingpongozási lehetőség sem egy utolsó dolog. Összességében: szeretem. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lalibela Étterem

Eddig kétszer jártam párommal az étteremben, biztos vagyok benne, hogy törzshelyünk lesz. Az ételek kitűnőek, hál'Istennek tömeg sincs, kényelmes, a kiszolgálás pedig maximális pontot érdemel. Nagyon kedvesek a lányok; amikor csak szükség van rájuk, hirtelen ott teremnek. :)
A környezet barátságos, afrikai hangulatot próbál közvetíteni, ez félig-meddig sikerült is.
Ami még a legfontosabb, hogy igen olcsó a hely!!! Tessék kipróbálni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

GoGo Hami Rózsa

Rendelni szoktam a GoGo Hamiból. Előfordult, hogy nem hozták ki az ételt, 5 órán keresztül zaklattam őket telefonon, mindig azt mondták, hogy már csak 5 perc és végül nem került kiszállításra a rendelt hamburger. Másnap a főnök kiröhögött konkrétan, mikor felhívtam, egyáltalán nem kedvesek.
Mikor sikerül eljuttatni hozzám a (meg)kívánt ételt, akkor az egész finom. A sült krumpli borzasztó, a hamburger nem olyan rossz. Nagy a választék, mindenki találhat az ízlésének megfelelő ételt.
Nem lett a kedvencem a hozzáállásuk miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mevlana Star Kebab Török Étterem

Egyszer betértem az étterembe, azóta rendelek. Az ételek finomak, frissek, én főleg gyrost szoktam fogyasztani meg valami kis köretet hozzá (pl. joghurtos tészta). A futárok kedvesek, még úgy is, hogy 3 emeletet kell mászniuk, az árak normálisak, Ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mevlana Star Kebab Török Étterem

Én azért regisztráltam erre az oldalra, hogy a pozitív élményeimet osszam meg Veletek. De sajnos már egyre több a negatív tapasztalat. Kétszer jártam már úgy, hogy a Star Kebab étterem nem szállította ki a megrendelt ételt. Ezek után felhívtam őket (ja, mellesleg mondom, hogy ez a VI. kerületi, de ez nincs fent, csak ezek), mire, trágár módon szólt hozzám a diszpécser, felháborodásomra még csúnyábban beszélt. Fogtam magam, azonnal bementem, letagadták, aztán nagy nehezen kihúztam belőlük, mire annyit mondtak, hogy ez a hölgy 19 óráig volt bent. Mire én, hogy 19:15-kor folytattam le a beszélgetést (tehát már itt megbuktak), és 19:25-kor már ott voltam, mert baromi ideges lettem. Letagadták!!! De a cetli ott várt a telszámommal, bármi baj legyen, tehát ráparáztak, és tudták, hogy jövök. Bocs, de a kurva a.....at, ezek után megkérdezték mit tehetnek, modnom semmit, csak hogy kulturáltan beszéljenek velem, mivel egy párszor már rendeltem tőlük, erre annyit mondta, hogy VISZLÁT! két óra várakozás és oda sámfordálás után. Hát menjenek oda... tudjátok. Haza értem. Rendeltem még egyszer, hátha. És itt ülök 5 órája, várva az elemózsiámra. :D Nagyon durva! Ezt sem hozták ki, biztos tudták, hogy én vagyok. Pedig mondom, hogy már párszor rendeltem. Nem voltam elragadtatva akkor sem, de éhes voltam nagyon. Egy magy .... . Gondoljatok ide, amit akartok. Én mindig csak jókat szeretnék írni, de ezek tényleg görény állatok. Bocs.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szabóság és Ruhaklinika

Függönyt varrattam a Ruhaklinikánál, méghozzá zaj és fényszűrőt. Nagyon sürgős volt, de ők ezen nem problémáztak, egyből kerítettek nekem raktáron lévő anyagot, amit ráadásul olcsóbban meg is kaptam és egy hét alatt kész lett a megrendelt termék. Mind a telefonba, úgy az üzletben is nagyon kedvesek és segítőkészek a hölgyek. Csak ajánlani tudom a helyet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza Paradicsom

Rendelni szoktam csak az étteremből. A kaják általában nagyon ízletesek, a pizzájuk az egyik legjobb talán a városban. Drága kicsit, de megéri az árát. Az adag megfelelő mennyiségű, a kínálat kielégítő. Csak ajánlani tudom, ha egy fárasztó nap után nincs kedved főzőcskézni. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szimpla Kert

Nagyon szeretem a Szimpla kertet, bár éjjel nem igen látogatom, vasárnaponként meg-megfordulok a kézműves piacon, ahol nagyon sok saját kezűleg gyártott élelmiszert és egyebet lehet kapni. Kedvenceim a sajtok, a csírák, a mézek. Első osztályú. :) A design tipikus romkocsmás jelleg, sok-sok pulttal, néhol vintage elemekkel. A hangulata remek, nappal a nyugisabb korosztálynak, éjjel a fiataloknak ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sirius Teaház

Kedves kis hely nagy teaválasztékkal. Nekem a fenti részek kicsit nyomasztóak, de van aki a bakuckózást szereti, annak tökéletes a hely. Készséges kiszolgálás, remek teafüvek. Az asztaloknál akár vízipipázni is lehet. Ajánlom randizóknak és barátoknak egy jó kis téli teázós-fecsegős estre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház Étterme

Ha az IKEA-ban járunk, általában bekapunk valamit az étteremben is, mert hát ki szeret korgó gyomorral nézelődni órákig? :)
Az étel átlagosnak mondható, nem a kedvencem.
A sütik finomak nagyon, a fő ételek kevésbé. Ha csak beszaladunk valamiért, a földszinten mindig bekapunk egy jó hotdogot, aminek az ár-érték aránya teljesen korrekt, pláne, hogy az üdítőt ugye újra lehet tölteni. Mégis a kedvencem a narancs automata. :D 100%-kos és mennyei.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Lalibela Étterem
Jókai utca 40, 1066 Budapest
Dürer Kert
Ajtósi Dürer sor 19-21., 1146 Budapest