Klupta Ildikó

Klupta Ildikó

5 értékelés

Vodafone Mammut

Nekem már több éve van előfizetéses telefonom, mostanában pedig vásároltam mobilnetet is a Vodafone-nál. Pont itt intéztem a Mammutban és nagyon kedves, segítőkész közvetlen hölggyel tárgyaltam. Én max csillagot adok, mert sosem volt problémám sem a térerővel, sem a rugalmassággal. Külön figyelmességnek tartom a névnapi sms-eket és az egyelnegtájékoztató üzeneteket, mert mindig tudom hol tartok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Masszázsmester Rekreációs Centrum

Nagyon kedves, hangulatos hely. Otthonos a fogadtatás, a szolgáltatás átlagon felüli, isteni érzés volt itt járni, és amikor lesz lehetőségem, újra visszatérek. Nem is mennék máshová!! Megszűnt egy régóta tartó vállfájásom,úgyhogy én csak őket fogom választani legközelebb is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Morrison's 2

Már jópárszor meglátogattam a helyet ismerősökkel, barátokkal és még mindig nagyon szeretem. Imádom a koktélokat, amit itt istenien készítenek, külön kedvencem, hogy nem kell végighallgatnom egy olyan zenét amit nem kedvelek, mert külön termek vannak, és mindenhol más jellegű zene szól, ami biztos, hogy mindenkinek kielégíti az igényeit!! Nem jártam még ehhez hasonló helyen!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Darjeeling Teaház

Én is már kétszer voltam itt egy ismerősömmel, a kiszolgálás kedves volt bár 1x kicsit sokáig kellett várni míg felveszik a rendelést és kihozzak a teát. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat. Még egy kicsike negativumot had írjak. Sokan nem tudják hogy a zöld teát akár 4-5x is fél lehet önteni forró vízzel ha elfogyott. Ezért szoktak mellé hozni plusz forró vizet. Itt is azt reméltem hogy az ott töltött idő alatt végig a zöld teamat szurcsolhetem. De sajnos csak egy kancso már leszűrt teát kaptam. Jó lenne ha itt is bevezetnék ezt a szokást!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Strike Bowling Club

Most először voltam itt és nagyon jó volt. Hárman mentünk, én találtam egy kupont az egyik honlapon és már rég terveztem, hogy lecsapok az ajánlatra és tényleg nagyon jól szórakoztunk. Jó kis hely, jó lenne újra elmenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely