Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Győréné Jánosi Judit

Vélemények, értékelések (7)

Club Tihany Üdülőközpont Zrt.

Értékelés 2013. 10. 12. 22:18
Nagyon szép volt a kilátás, az ötödik emeleten volt a szobánk. Az egész Balaton előttünk, a víz csillogót, ahogy a nap rá sütött. Az ételek nagyon finomak voltak, bár reggelente a grill kolbász hamar elfogyott, nem volt utánpótlás. Sajnos mi későn lelők vagyunk. A vacsorák választékosak, ízletesek. Az italárak kicsit húzósak, nem is ivott egynél többet senki. A wellness tiszta, semmi hiba. A személyzet kedves, figyelmes. Kétszer voltunk már a férjemmel, szívesen vissza megyek bármikor!!
  • elismerés
  • Szindbád Wellness Hotel***

    Értékelés 2013. 11. 10. 19:42
    Mi harmadszorra voltunk a szállodában, ez az a hely ahová mindig szívesen visszatérünk. Az ételek nem különlegesek, de mindig frissek, folyamatosan töltik a svédasztalt. A pincérek kedvesek, az étterem vezető, a séf kérdezi elégedettségünket. A wellness nagyon jó, bár a szálloda teljes teltsége esetén kicsi, a pihenőagyak nagyon kevesek. / 9 db. számoltam / Tapasztalatom szerint több nem is férne el. Egy ami most negatívum lehet a wellnessbe a recepciós fiú, egyszer sem törölte fel a vizet, ami a jakuzziból kiömlött. Sajnos a gyerekek potyogtak. D
    e ha a szülők nem szóltak, mi nem szóltunk.
    Remélem még a január, február hónapban visszatérünk egy hétvégére!
  • elismerés
  • Hotel Mediterrán Étterem

    Értékelés 2013. 11. 17. 18:07
    Svédasztalos vasárnapi ebéden voltunk a családdal / nem először /. Mindig finomak az ételek, bár egyszerű, hétköznapiak. Ahogy fogy az asztalon az étel, folyamatosan töltik. A pincérek udvariasak, kedvesek. Szívesen megyünk máskor is!
  • elismerés
  • Dráva Hotel Thermal Resort

    Értékelés 2013. 11. 17. 20:23
    Mivel Pécsett lakunk, hétvégeken a wellness részlegbe szoktunk menni. Minden tekintetben megfelelő, minden megtalálható, még só szoba is. A személyzet udvarias, tiszta lepedő mindig van a szaunázáshoz. A vendég kívánságát mindig lesik, érdeklődnek minden megfelelő-e. Szívesen ajánlom mindenkinek, hallottuk a vendégektől nagyon izletes a konyhájuk!!
  • elismerés
  • Dr. Ceglédi Ágnes

    Értékelés 2013. 11. 29. 17:39
    Ő az én fogorvosom! Tudja milyen hisztis vagyok / bár ki nem az / türelmes, megértő. Elmagyarázza mit lehet csinálni a foggal, a lehetetlent is megcsinálja. Gyönyörű a rendelő, az asszisztensnő szintén kedves, nyugtató. Bátran ajánlom másoknak!!
  • elismerés
  • Hotel Három Hattyú ***

    Értékelés 2015. 02. 09. 20:45
    Februári farsangi hétvégén voltunk a szállodában, talán ha harmincan voltunk.
    Kívülről a szállodára igencsak romos állapot a jellemző. Belépve a recepció már barátságosabb. A szálloda ás a szoba szocreál benyomását kelti, de tisztaság van. Az úszómedence jó, hőmérséklete megfelelő. A jakuzzi kellemes meleg a fúvókák közül nem mindegyik működik, a jakuzzi alján három ágú ventillátor ami nagyon veszélyes. Én pont ráléptem, iszonyatos fájdalmat éreztem, a talpam fele másnapra tiszta lila az ütéstől. Szaunák működtek, tiszta törölköző mindig volt. Egy üveg ballon víz jó lenne a szaunák előtti helységben. Az ételek nem igazán nyerték el a szállóvendégek ízlését. Reggel semmi meleg étel a sült szalonnán kívül, sem virsli, sem rántotta. Vacsoránál nem svédasztal, családi tálak. Paradicsomlevesnek nevezett valami, inkább rántott leves, sajttal. Brokkolis felfúlt, tojásba sült brokkoli, tócsniba sült csülök, ami vastag szalonnás palacsinta tészta beletéve káposzta, csülök, félbehajtva a tésztába.
    Az italokat nem a szálloda étterme rendezi, külön bérlik a bárt, ott külön kell rendezni.
  • elismerés
  • Maestro Pizzeria

    Értékelés 2015. 02. 19. 19:54
    A pizzatészta finom, jól megkelt. A feltét bőséges. Friss meleg volt mikor kihozták. A rendelés felvevő figyelmetlensége miatt nem azt a méretű pizzát kaptuk amit rendeltünk. / kisebbet kaptunk/
  • elismerés