Győréné Jánosi Judit

10336820_293895924104819_5949109149627469421_s.jpg

7 értékelés

Club Tihany Üdülőközpont Zrt.

Nagyon szép volt a kilátás, az ötödik emeleten volt a szobánk. Az egész Balaton előttünk, a víz csillogót, ahogy a nap rá sütött. Az ételek nagyon finomak voltak, bár reggelente a grill kolbász hamar elfogyott, nem volt utánpótlás. Sajnos mi későn lelők vagyunk. A vacsorák választékosak, ízletesek. Az italárak kicsit húzósak, nem is ivott egynél többet senki. A wellness tiszta, semmi hiba. A személyzet kedves, figyelmes. Kétszer voltunk már a férjemmel, szívesen vissza megyek bármikor!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szindbád Wellness Hotel***

Mi harmadszorra voltunk a szállodában, ez az a hely ahová mindig szívesen visszatérünk. Az ételek nem különlegesek, de mindig frissek, folyamatosan töltik a svédasztalt. A pincérek kedvesek, az étterem vezető, a séf kérdezi elégedettségünket. A wellness nagyon jó, bár a szálloda teljes teltsége esetén kicsi, a pihenőagyak nagyon kevesek. / 9 db. számoltam / Tapasztalatom szerint több nem is férne el. Egy ami most negatívum lehet a wellnessbe a recepciós fiú, egyszer sem törölte fel a vizet, ami a jakuzziból kiömlött. Sajnos a gyerekek potyogtak. D
e ha a szülők nem szóltak, mi nem szóltunk.
Remélem még a január, február hónapban visszatérünk egy hétvégére!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Mediterrán Étterem

Svédasztalos vasárnapi ebéden voltunk a családdal / nem először /. Mindig finomak az ételek, bár egyszerű, hétköznapiak. Ahogy fogy az asztalon az étel, folyamatosan töltik. A pincérek udvariasak, kedvesek. Szívesen megyünk máskor is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dráva Hotel Thermal Resort

Mivel Pécsett lakunk, hétvégeken a wellness részlegbe szoktunk menni. Minden tekintetben megfelelő, minden megtalálható, még só szoba is. A személyzet udvarias, tiszta lepedő mindig van a szaunázáshoz. A vendég kívánságát mindig lesik, érdeklődnek minden megfelelő-e. Szívesen ajánlom mindenkinek, hallottuk a vendégektől nagyon izletes a konyhájuk!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Ceglédi Ágnes

Ő az én fogorvosom! Tudja milyen hisztis vagyok / bár ki nem az / türelmes, megértő. Elmagyarázza mit lehet csinálni a foggal, a lehetetlent is megcsinálja. Gyönyörű a rendelő, az asszisztensnő szintén kedves, nyugtató. Bátran ajánlom másoknak!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Három Hattyú ***

Februári farsangi hétvégén voltunk a szállodában, talán ha harmincan voltunk.
Kívülről a szállodára igencsak romos állapot a jellemző. Belépve a recepció már barátságosabb. A szálloda ás a szoba szocreál benyomását kelti, de tisztaság van. Az úszómedence jó, hőmérséklete megfelelő. A jakuzzi kellemes meleg a fúvókák közül nem mindegyik működik, a jakuzzi alján három ágú ventillátor ami nagyon veszélyes. Én pont ráléptem, iszonyatos fájdalmat éreztem, a talpam fele másnapra tiszta lila az ütéstől. Szaunák működtek, tiszta törölköző mindig volt. Egy üveg ballon víz jó lenne a szaunák előtti helységben. Az ételek nem igazán nyerték el a szállóvendégek ízlését. Reggel semmi meleg étel a sült szalonnán kívül, sem virsli, sem rántotta. Vacsoránál nem svédasztal, családi tálak. Paradicsomlevesnek nevezett valami, inkább rántott leves, sajttal. Brokkolis felfúlt, tojásba sült brokkoli, tócsniba sült csülök, ami vastag szalonnás palacsinta tészta beletéve káposzta, csülök, félbehajtva a tésztába.
Az italokat nem a szálloda étterme rendezi, külön bérlik a bárt, ott külön kell rendezni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Maestro Pizzeria

A pizzatészta finom, jól megkelt. A feltét bőséges. Friss meleg volt mikor kihozták. A rendelés felvevő figyelmetlensége miatt nem azt a méretű pizzát kaptuk amit rendeltünk. / kisebbet kaptunk/

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely