Aniko045

1918225_117678958246442_4787250_s.jpg

14 értékelés

Püspökladányi Gyógyfürdő

Igen jártam a Püspökladányi Gyógyfürdőben .Évente töbször igénybe veszem a szolgáltatásukat, mivel a Sárrét vize egy csodálatos gyógyvíz, és az árak is kedvezőek.Ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a csodás Gyógyfürdő lehetőséget!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kálmán Tímea Szépségápolás

Szeretél szépülni, fiatalos maradni? Keresd fel ewzt a szépségszalont! Elsőként szeretnék gratulálni a Szépségszalon vezetőjének. Munkája kiválló, elismerésre méltó! Aki nem ismeri ajánlom keresse fel, nem fog csalódni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Karacs Ferenc Múzeum

Elsőként: Üdvözletem az érdeklődőknek. Hagyományaink őrzésének megismeréséhez ajánlom Püspökladány Karacs Ferenc Múzeum látogatását. Nem lesz elvesztegetett az időd.Továbbá: köszönetem , hogy részese lehetek a fent-írtak ismeretében.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Püspökladányi Általános Iskola és Speciális Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat

Nos; jártam ebben a Püspökladányi Általános Iskola és Speciális Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat iskolában, de már rég.....csak jót-jót tudok mondani.Szerintem mindannyian ezt mondjuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Elhagyott állatokért Első Sárréti Regionális Állatvédő Egyesület Állatmenhely

Minden elismerésem az Elhagyott állatokért Első Sárréti Regionális Állatvédő Egyesület szervezőjének, azaz megalapításának. Hiszen manapság egyre több ilyen eset adódik , hogy szegény kis állatok az utcán kóborolva keresik gyzdájukat.Éheznek-szomjaznak........

Hasznos ez a vélemény? Igen

Állami Szívkórház Gyógyfürdője és Kültéri Uszoda

Üdvözletem mindenkinek! Sajnos még nem jártam itt a világhíres Állami Szívkórház Gyógy-fürdőjében , sem rehabilitáció kezelésen, pedig négy szívinfakrtuson esetem át, és nagy szükségem lenne utókezelésre. Akiket ismerek és már voltak, csak a legjobb véleményt mondták, mivel eredményes volt részükre a kezelés.Hogyan kaphatnám meg én is est az esélyt? Még fiatal vagyok, és élni akarok a családommal együtt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Balogh József háziorvos

Igen jártam itt. Azaz:Évek óta Házi Orvosom a Dr. Balogh József. Én megvagyok elégedve vele. Sőt külön méltányolom, hogy ha komolyabb betegség problémát tapasztal, azonnal utalja tovább szakorvosokhoz!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bige Szabolcs háziorvos

Igen jártam itt. Több esetben is helyettesít körzetünkbe. Csak a jót tudom írni! Bizonyára megoszlanak a vélemények , de én az önvilágomból építem véleményem, azaz hozzászólásomat. Mit írhatnék még mást, továbra is csak a jót tudom írni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Felszeghy Szabolcs háziorvos

Nála még személy szerint nem jártam.Viszont nagyon sok jót hallottam másoktól, akik kezelését igénybe vették, és megvoltak- vannak elégedve vele. Kívánok a Dr. Felszeghy Szabolcs háziorvos Úrnak sok minden jót, egészségeben , boldogságban, szeretetben tartó hosszú életet!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Remény Gyógyszertár

Igen voltam és meg is vagyok elégedve az ellátással, valamint a nyitva tartással is . Egy ilyen létszámú városban mint Püspökladány nagy szükség ,hogy hétvégén azaz szombat napján is legalább délig nyitva-tartással legyen, és ez itt megoldott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely