Sipos Mirjam

1613957_530054130436417_6785658004464977045_n.jpg

4 értékelés

Kardirex Patika

Nagyon régóta csak ebbe a gyógyszertárba járunk,és ennek több oka is van.
A kiszolgálás roppant alapos,körültekintőek,és nagyon kedvesek és udvarias minden ott dolgozó.
Egyszer előfordult egy olyan eset,hogy a kislányunknak gyógyszert írt fel az orvos.A párom elment hogy kiváltsa,de készpénzt nem vitt magával,hiszen legtöbbször eü kártyával fizetünk,és eddig sosem volt semmi gond. Most viszont az adott eü pénztár rendszere összeomlott,ideiglenesen nem volt elérhető... Így a kártyát nem lehetett használni :( Mivel készpénz nem volt a páromnál,így azt mondta neki az ott dolgozó kedves hölgy,hogy nyugodtan hozza haza a gyógyszert,és másnap jöjjön be újra a kártyával,és majd akkor rendezve lesz! El sem akartuk hinni,hogy ennyire kedvesek! De azóta is volt több olyan szituáció,amikor emberségből jelesre vizsgáztak!Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Black Velvet Hair & Trendszalon

Gyakorláshoz kerestek hajmodellt,és mivel rám fért már egy kis újítás,jelentkeztem. Első pillanattól kezdve nagyon kedvesek voltak,dátumban és időpontban is rugalmasak voltak. Mivel nagyon hosszú a hajam,nem kis meló volt vele,mégis nagyon lelkiismeretesen és körültekintően csinálták meg a hajamat,teljesen az én igényeimnek megfelelően, és ingyenesen. Maga a hely jól felszerelt és tiszta volt. Ha velem ennyire aranyosak voltak,el tudom képzelni,hogy fizetős vendégeikkel hogyan bánnak :) Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Böbe Fodrászat-Szülési Szabadság miatt jelenleg ZÁRVA !

Facebook oldala is van a fodrászatnak,és mivel nagyon szimpatikusnak találtam,üzenetet írtam neki,abban kértem tőle az általam leírt frizura alapján egy Kb. összeget. Válaszában nagyon kedves volt,és más fodrászatokhoz képest nagyon kedvező összeget írt,így bejelentkeztem hozzá, Nagy szerencsém volt,mert másnap már tudott is fogadni. Nagyon hosszú a hajam,így nem kevés munka volt vele,mégis nagyon szép lett a végeredmény,pontosan olyan,amilyet szerettem volna! Ja,és ami még nagyon fontos,az előzőleg kikalkulált összeget kellett fizetnem valóban,nem ért semmilyen meglepetés :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Silver Tattoo & Piercing

Nagyon régóta vágytam erre a piercingre,és végül el is határoztam magam,de előtte szétnéztem alaposan. Végül a Silver-t választottam,amit nem is bántam meg! Diszkrét helyen van a szalon,ugyanakkor könnyen megtalálható. A dolgozók nagyon jó fejek,precízen dolgoznak,és higiénikusan! Szívesen ajánlom őket bárkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely