v. anita

v. anita

10 értékelés

Szimpla Kert

Nagyon szeretem ezt a helyet, közel is van a lakásomhoz. Ha időm engedi, lemegyünk egy fröccsre. Az árak viszont kicsit drágák, nyilván a külföldiek miatt. Az ételek számomra nem ízlenek

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Nagyon kellemes a fürdő és az ott dolgozó emberek kedvessége. Továbbá ugyan azt tudom elmondani, amit az előttem szóló kommentelő, S. János! Az árak megfelelőek, szép környezet! A parkoló okoz számomra is gondot!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Győr Plaza Bevásárlóközpont

Ameddig nem volt az Árkád, sokkal többet jártunk oda. Úgy érzem, hogy eléggé unalmas a plázában levő üzletek kínálata. Sok olyan ruha üzlet költözött a plázába, amik ilyen "olcsó hatású", mintha second hand minőségű ruhák lennének. Ma már csak az Alexandra vagy a mozi miatt látogatunk el ide.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Matias Kávéház és Cukrászda

Nagyon remek a kiszolgálás, egyszer egy tortát rendeltem itt, aminek nem csak a külseje, de az íze is roppant mesés volt! Igaz, kissé drága, de egyáltalán nem kell öltönyben megjelenni, hogy megkapjuk a megfelelő kiszolgálást! mindenkivel nagyon barátságosak, tisztelettudóak! Legyen bárki is az ember!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lipót Termál- és Élményfürdő

Nagyon kellemes élményfürdő, viszont több kivetnivalót is találok benne: 1. a parkoló, ami engem nagyon zavar, nem baj, hogy kavicsos, stb., de nincs ott egy parkolóőr, illetve, valamiféle navigátor, aki szabályozná a parkolást. Pl. nem egyszer láttunk parkolás közben olyan autókat, amik leírhatatlanul, keresztbe-kasul álltak a többi autóval szembe stb.
2. a JEGYÁRAK. Összehasonlítva más fürdőkkel és szolgáltatásokkal, számomra érthetetlen, hogy ilyen kevés jegytípus közül választhatunk: felnőtt, gyerek, családi.... Nincs diák kedvezmény, se nyugdíjas kedvezmény. Ez miatt is inkább más fürdőhelyet választottunk nyaralás szempontjából

Hasznos ez a vélemény? Igen

KREA Kortárs Művészeti Iskola

Hihetetlenül színvonalas oktatást nyújtanak, a szakmában nagyon elismert emberektől tanulhatják el az adott szakma fortélyait! Minden évben számos sikereket érnek el a diákok. Lehet, hogy fizetős (és nem olcsó), ezért sokan úgy gondolják, hogy ennyi pénzért azt csinál az ember, amit akar, órákra se kell járni, se tanulni a vizsgákra nem kell . Higgyék el! nem a mennyiségre mennek, hanem a minőségre! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pálffy Cukrászat

Nagyon csalódtam ebben a cukrászdában, ugyanis a weboldalukon 2 címet tüntetnek fel, holott az egyik nem is létezik, és km-erekre van az eredeti helytől. Előre egyeztetéskor az e-mailben mindent részletesen leírtam, hogy milyen tortát szeretnék, hangsúlyoztam, hogy a csokisat nem szeretjük (a rokonságban van 1-2 ember, aki allergiás a csokoládéra, többen meg csak egyszerűen nem szeretik). A torta kinézetre nagyon szép volt, de csokoládés volt a töltelék. Számomra nagyon kellemetlen volt, mert 8000 ft-t kértek a tortáért, és nem is azt kaptuk, amit rendeltünk! Az ezutáni e-mailemre, amiben leírtam a panaszaimat, még csak egy bocsánat kérést sem kaptam.
Nem is beszélve a cukrászról, aki olyan lekezelően viselkedett velünk, mert szombaton mentünk a tortáért, nem az ő nyitvatartása szerinti időben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KREA Kortárs Művészeti Iskola

nagyon megvagyok elégedve, színvonalas tanítás (ezt bizonyítja a diákok hazai és nemzetközi sikere évről évre). Lehet,hogy felnőtt képzés, és kissé drága, de ennek ellenére nem a mennyiségre, hanem a minőségre mennek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Minyon Bár

én kétszer voltam ott, pedig mindig megfogadtam, hogy soha többet! A barátnőm elég sportosan öltözködik, ezt meg is szólta az egyik kedves ott dolgozó, hogy nem ez a megfelelő öltözet erre a helyre. Pedig iszogatni mentünk el, de így megkönnyítették a dolgunkat és más helyen költöttük el a pénzünket....A helyet látogató emberek nagy részéről látni, hogy sznob...lehet nem is a hely kedveltsége miatt van ott, hanem hogy mutogassa az új barátnőjét, táskáját, frizuráját, stb. A zene nem az én stílusom, és koktélt is ittam már olcsóbbat és finomabbat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Schlitt Hair Salon

Nagyon megvagyok vele elégedve, mivel nagyon rugalmasak a fiúk időpont szempontjából és hajthatatlanok! Jó az, mikor nem kell hosszasan magyaráznom, hogy mit szeretnék, mivel azonnal ráéreznek, hogy mi áll az illetőnek jól vagy mit szeretne. Szinte a lehetetlent is képesek megcsinálni, korrekt áron! Bárkinek szívesen ajánlanám! A szalonban is nagyon barátias a hangulat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely