Bakó Erzsi

988294_684121841602811_909430087_n.jpg

13 értékelés

Oxigén Hotel & Zen Spa

Csodálatos környezet, gyönyörű szálloda, minden igényt kielégítő szoba, kitűnő ellátás, rendkívül kedves személyzet. Három napot töltöttünk itt a párommal 2013 augusztusában, felejthetetlen élményekkel tértünk haza. Mindenkinek ajánljuk, aki csendre, nyugalomra, színvonalas szolgáltatásra vágyik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kőkorszaki Pocaktömő Étterem

2013 augusztusában jártunk az étteremben párommal. Az étterem szép, rendezett, tiszta, a fából készült berendezés hangulatos. Az elfogyasztott pizza finom, bőséges. Az étlapon szereplő ételek választéka lehetne változatosabb, választékosabb, az árak mérsékeltebbek, szélesebb skálán mozogjanak a nyersanyag és az elkészítés módjának függvényében. / Készétel - frissen sültek. /

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Béres Zoltán háziorvos

Figyelme mindenre kiterjedő, alapos, lelkiismeretes, nyugodt, megfontolt, megbízható, precíz, szakmailag, emberileg kiváló orvos. Több, mint 10 éve ő a családorvosunk, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Danyi Karolina fogorvos, szájsebész, parodontológus

Beutalóval kerültem a parodontológiára, ahol több kezelésen vettem részt. A doktornő és asszisztense kiváló munkát végez, maximális szakmai tudással, lelkiismeretességgel, empátiával, kedvességgel, türelemmel. Köszönöm szépen!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bogácsi Thermalfürdő - Bogács

Gyönyörű környék, felújított fürdő, sok medence, gyógyító víz. Kár, hogy a parkolás szinte drágább, mint a strandbelépő. Nagy a zsúfoltság, ezért jobban kellene ügyelni arra, hogy melyik medencében engedélyezik a labdázást, a matrac használatát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mészáros Vendéglő

Évente néhány alkalommal biztosan felkeressük az éttermet. Gyors a kiszolgálás, előzékeny a személyzet, finomak, bőségesek az ételek, nagy a választék, elfogadhatóak az árak. Mindenkinek bátran merem ajánlani!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tisza-parti Termálfürdő

A tiszakécskei Tisza-parti Termálfürdő az egyik kedvenc helyünk. Nagyon sokféle szolgáltatást kínál: minden igényt kielégítő medencék, szauna, masszázs, gyönyörű park, meleg-hidegkonyhás étkezési lehetőségek, ingyenes napozóágyak. Tiszta, igényes, felújított. A kedvezmények egyedülállóak: kuponnal hétköznap 700 Ft/ fő a belépő, a termál szerda keretében 800Ft, az étkezés pedig féláron történik az étteremben. Mindenkinek ajánlom!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Müller

Nagyon szeretünk a Müllerbe menni. Már a belépéskor az ILLATOK csábítóak. Mindent meg lehet találni, amit csak szeretnénk. Szeretünk sétálgatni a sorok között, felfedezni újabb és újabb dolgokat, a már ismertek között. Jó hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bajnok Étterem

Évfordulónkat ünnepeltük az étteremben. Nagyon hangulatosak a termek, ízléses a berendezés. Bő a választék, gyors, udvarias, kedves a kiszolgálás. Finomak az ételek, kellemesen éreztük magunkat. Máskor is megyünk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marcipán Cukrászda

A szuper sütik háza! Nagyon szép, nagy, finom sütemények kaphatóak itt. A FAGYIK egyszerűen csodálatosak, a sárgadinnye fagyi olyan, mintha magát a gyümölcsöt ennénk hűtve. Kicsit mérsékeltebb árak mellett gyakrabban mennénk!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely