Skokán Ilona

Skokán Ilona

26 értékelés

Hadik Kávéház

Nagyon szépen megcsinálták. Ott lakom a kerületben. Szép hangulatos hely! A kinti terasz a kedvencem! Ha ezt a Frigyes láthatná! Karinthy a férjem kedvenc írója. Majdnem minden könyve megvan! Mindig ott megyek el a villamosssal, csak nem érek rá mindig betérni! De majd szeptemberben pótolom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Savoya Park

Nagyon kellemes bevásárlóközpont. Szerencsére a közelben lakunk, így még gyalog is megközelíthetjük vagy a 18-as villamossal. De általában autóval megyünk, mert nagy a család és sokat vásárolunk. Míg én az unokámat vonatoztatom, addig a többiek tudnak vásárolni. Sok akció van, így majdnem minden nap körül nézünk. Az unoka meg mindig körülnéz még az állatkereskedésben is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Imre Kórház

A kórházat nagyon szépen felújították. Ott születtem és a gyerekeim, unokáim is ott születtek. A férjemet most műtötték ott többször és szerencsére már jól van. Kedvesek a nővérek. Nagyon szép , tiszta a környezet. Könnyen megközelíthető.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tranzit Art Café

Tegnap jártam ott. Ott tartjuk a 40-edik érettségi talinkat és ezt kellett megbeszélni. Nagyon kedvesek voltak és 10 perc alatt el is intéztünk mindent!
Szépen át lett alakítva, bővítve. A vidékiek is könnyen odatalálnak, egyszerű a megközelítése. Családbarát, gyerekek is találnak játszóhelyet és sok rendezvény van. Mindenkinek ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tranzit Art Café

Oktőber 11-én (szülinapomon) megtartottuk a 40 éves érettségi talinkat. Nagyon jól sikerült.16-an jöttünk össze. 1 tanár néni is! Nagyon kedves volt a kiszolgálás. Szülinapomra még egy meglepi kis tortát is kaptam gyertyákkal. Mindenki nagyon jól érezte magát. Nagyon sok vendég volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Villányi Dent Fogászat

Tegnap jártam ott! Anna doktornő vett kezelésbe, teljesen ingyenesen. (most akció van, október fogászzati hónap) Csütörtökön írtam és péntekre már időpontot is kaptam. Kb. fél órát végignézte az egész maradék felső fogsort és elmondta, hogy, mi a teendő. A képernyőn még meg is nézhettem a rossz fogaimat. Mindet lefényképezte!
Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kisoroszi posta

Ide szoktam vinni leveleimet, no meg itt adom fel a csekkjeimet. Nem kell sorba állni. Irénkével a posta vezetőjével kellemesen elbeszélgetünk. Pedig a Dunán át kell kelnie télen, nyáron. Nagyon pontosan, precizen dolgozik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

VakVarjú Buda Vendéglő

Nagyon gyakran jártam ott. Férjemék ott röpiznek a közelben és gyakran betérnek oda röpi után. Külföldi vendégeinkeit szoktuk odavinni. Nagyon kedves, udvarias a személyzet. Mikor tudják, hogy megyünk, még a helyet is fenn tartják. Können megközelíthető, villamossal, autóval. Mindenkinek ajánlom. Zsiráf sör meg nagyon finom és ötletes!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vasmacska Terasz

Tegnap jártunk ott sógornőmmel és férjemmel. Nagyon kellemes hely. Nagy az ételválaszték, udvarias a kiszolgálás. Szép a kilátás a Dunára.
Úgy belaktunk, hogy este már enni sem tudtam! Könnyen megközelíthető és nagyon szép belül is. Jó időben meg kint is lehet fogyasztani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erkel Ferenc Emlékház

Tegnap jártunk ott. Nagyon szép a múzeum. Sok fényképet készítettem. A recepcióssal is sokat beszélgettünk a végén. Még azt is megtudtuk, hogy Dürer ott született a szomszéd faluban. Ajtós... Ezért lett Ajtósi Dürer. Az iskolások is járnak oda rendszeresen, így ismerkednek a zenével, művészettel. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

3 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely