Panyi Judit

303556_445455968811652_4636721_n.jpg

7 értékelés

Lehel Szépségkuckó

2013. júniusában szemöldök tetoválást készíttettem. Már akkor furcsának tűnt, hogy cca. 10-15 perc alatt kész is volt mindkét szemöldököm tetoválása. Egy hónap elteltével már kezdett kikopni. Mostanra már olyan a kinézete, mintha "mákos" lenne. Ezek után senkinek sem ajánlom

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kozma Anett fodrász

Rendszeresen, de utoljára 2013.08.24. napján voltam vágatni, és száríttatni. Igényes hely, rugalmas nyitvatartás. Kedves, gyors fodrászhölgy, és nem utolsó sorban olcsó szolgáltatás. Időpont egyeztetés után azonnal a bejelentett vendéggel foglalkozik, nem kell várakozni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Centrum GSM

Visszatérő nézelődő/vásárló vagyok. Az eladók udvariasak, segítőkészek, naprakészek. Széleskörű választékból lehet "csemegézni" az új és használt készülékek közül. Amennyiben nincs készleten a vásárolni kívánt telefon, kiegészítő termék, akkor készségesen beszerzik. Maximálisan ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Balzsam Labor Natúrkozmetika

Másodszor (október 8.) jártam ebben a kozmetikában Cseh Klaudia kozmetikusnál. Maga a kozmetika patikatisztaságú, emberközpontú. Klaudia egyszerre csak egy emberrel foglalkozik, csak rá figyel. Termékei minőségiek, ő maga pedig egy nagyon kedves, barátságos, szimpatikus hölgy.
Őszintén ajánlom azoknak, akik a minőséget keresik, mert itt biztosan megtalálják.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Picante Marcsa Néni Bisztrócsárda Étterem

Többször jártunk már itt, és mindig finom ételeket ettünk. A kétszemélyes tálakat ketten sem tudtuk elfogyasztani. Szívesen ajánlom másoknak is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jégvirág Quadrapont

Quadra Szépség Egészség Fiatalság Természetesség
Szépségszalon
Nagyon rossz tapasztalatokat szereztem. Pontatlan cím megadása után, nagy-nehezen megtalált fodrászat. A fodrász úgy készítette el a frizurámat, hogy a fejem felett harsányan, a vendégéről tudomást sem véve szinte mindenkit kitárgyalt. Többek között olyan információkat is kiadott, melyek nem igazán idevalók. Pl. azt is, hogy szerinte nagyon olcsón hirdette meg a tulajdonos a szolgáltatást, valamint azt is, hogy ő hová jár nyaralni, és mindez mennyibe kerül, a fodrászkodás mellett még milyen más bevételi forrásai vannak, családi dolgok, stb. Ezeket mind olyan stílusban, hogy szinte kellemetlen volt még hallgatni is. Az extrának hirdetett kiszolgálástól ez nagyon messze volt. Nem, hogy én többé nem veszem igénybe a szolgáltatást, de nem is ajánlom másoknak sem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Avatar Holisztikus Szépségszalon

A tökéletes kozmetika! Mivel nagyon érzékeny az arcbőröm, ezért sokáig kerestem azt a kozmetikát, ahol az arctisztítás (nyomkodás) után nem kell hetekig szégyenkeznem a véraláfutások miatt. Ebben a szalonban nincs fájdalmas nyomkodás, és mégis tiszta, szép bőr az eredmény. Sőt a lézeres kezelés még ezt fokozza is. Akinek nagyon érzékeny a bőre, annak maximálisan ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely