Törökné Illés Rita

999425_4598635022316_822900887_n.jpg

8 értékelés

Bagolyvár Étterem

Hódmezővásárhelyen a legnívósabb étterem. Családommal a bő ételkínálat, és a személyzet kedvessége miatt szeretünk ide járni. az ételek ízletessége ritka kincs. kiváló parkolási lehetőség. kibővített, sok-sok embert befogadó helyiségek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Egyszerűen imádom! A gyógyvizes medencék használata után, minden fájdalmam megszűnik. gyerekeim számára maximális élményt nyújt a télen is használható beltéri csúszdapark. Az öltözök, és mellékhelyiségek környezete mindig kifogástalan.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hód Fürdő

Amióta kibővült a strand, azóta nagyon szeretek ide járni, mind pihenés, mind sportolás miatt. A termálvíz gyógyhatását is rendszerint élvezem, így elkerülve a különböző ízületi fájdalmakat. Tiszta, igényes környezet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

sajnos nekem igen rossz tapasztalatom van az üzlettel kapcsolatban. gyermekemnek 5990 ft-ért vásároltunk, 3 hónap múlva levált a talpa, mindkét cipőnek. visszavittem, elküldték független szakértőhöz, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy nem rendeltetésszerű használat miatt, a cipőt nem áll módjukban sem kicserélni, sem megjavítani. Ezek után több cipőt nem veszek ott.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Király Jolán háziorvos

Bár már nem vagyok a doktornő körzetében, de azt tudom elmondani, hogy mindig kedves , készséges volt velem, igaz ritkán voltam beteg. akkor is ha szüleimnek kellett intézni bármit, jár neki a maximális pont!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Dezső Ilona gyermek háziorvos

Szeretjük a mi doktor néninket, bármikor, bármilyen problémával fordulhatunk hozzá. szerencsére gyermekeim nem betegesek ugyan, de ha mégis, türelemmel, és körültekintéssel vizsgálja meg őket. Köszönjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mária Valéria Keresztény Óvoda

A világ legjobb óvodája! Imádtam az óvónénijeinket, (Kissné Molnár Judit, Földházi Katalin) visszasírom azokat a szép időket amikor a gyermekeimet naponta ide hordtam. Soha semmilyen problémám nem adódott, pedig 7 évet töltöttünk "együtt" !

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál üzlet (Kész-Pénz Kft. Fórum ABC)

napokban jártam az üzletben...Véleményem elég lehangoló. Az eladók nem köszöntek, mind a pénztárnál, mind a felvágott-as pultnál várakoznom kellett , hogy előkerüljön a kiszolgáló személyzet. a pénztáros amíg én fizettem, egy másik hölgy szerelmi életét tárgyalta ki...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Mária Valéria Keresztény Óvoda
Virág u. 2., 6800 Hódmezővásárhely