Deákné Barta Teodóra

60796_140594315985397_5014770_n.jpg

4 értékelés

Milleneum Étterem Söröző

Nagyon finom minden étel, amit ebben az étteremben fogyasztani, ill. elvitelre megrendelni is lehet. Bőségesek az adagok, ízletesek az ételek, igen baráti árak, és a választék is elég jó. Nagyon sokszor vesszük igénybe a napi menüket is, mert azok az adagok is hatalmasak - remek áron. A rendelés után viszonylag hamar kiszolgálnak, és a dolgozók is kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bollók Zoltán háziorvos

Szimpatikus és alapos "szakember". Odafigyel a páciensei panaszaira, gondjaira. Bizalomgerjesztően érdeklődő, részletekkel, a panaszok hátterével is törődő orvos. Az asszisztense is ugyanúgy viselkedik: figyelmes, mosolygós, körültekintő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aromi Ristorante Pizzeria Italiano

Mi egy augusztus végi hétfői délutánon tértünk be ebbe az étterembe, de kissé megbántuk. A pizza valóban az ígéret szerint vékony tésztás (talán kissé túlzottan is vékony, szinte papírvékony), a feltét elfogadható rajta, de semmi különös, szegényes. Éppenséggel az ára reális. Viszont a bolognai spagetti - amiről azt hittük, hogy nem okozhat nagy meglepetést - kifejezetten csalódás volt.
A toszkán hangulathoz valaha kialakított helyiség berendezései is megkoptak mára, a régen szép falikárpitok, tapéták, festés, sőt a függönyök is elhanyagoltak. Láthatóan nem fordítanak gondot a tisztaságra. Az ablakmélyedésben lévő olasz nyelvű folyóiratok, és azok környéke is csupa por volt, sőt régi légytetemek is fokozták a kiábrándulásunkat. A számla számunkra is irreálisan magasnak tűnt: 1 kisebb pizza, 1 bolognai spagetti és 2 x 2 dl gyümölcslé 4000 Ft fölött...
Máskor inkább elkerülöm ezt a helyet...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Emineo Egészségügyi Központ

Kedves és korrekt személyzet. Az előjegyzési időpontok maximálisan betartva, körültekintő és alapos vizsgálatok. Maximálisan emberi hozzáállás a páciensekhez. Mindenkinek - egészségpénztári tagsággal rendelkezőknek meg pláne - ajánlom, hiszen számlát is korrektül adnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely