Gondi Andrea

18 értékelés

Lipóti Pékség

Finom, friss péksütemények! A bánatom az, hogy ahogy beteszem a lábam már kérdik, hogy mit kérek, nem tudom legeltetni a szemem a sütiken mert 3x-4x gyors egymásutánban kérdeik mit kérek-sürgetve érzem magam, és ez zavar! Ezért inkább már nem megyek mert rosszul indul így a reggelem!:(((Pedig finom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kemencés Csárda

Pestiek vagyunk, este 1/2 20-ra érkeztünk vacsorázni, álmunkban nem gondoltuk, hogy mindjárt zárnak! Az étel isteni volt! A kiszolgálásban azonban éreztük, hogy már nem kívánatosak vagyunk! Nem értettük, a mai világba ezt a hozzáállást mert már alig-alig ül be az ember étterembe! Így sok vendéget fognak veszíteni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Bornes Klára háziorvos

Aranyos, kedves, remek orvos, kiváló kolléga és fantasztikus tanár! A mai napig merítek a tanaiból, pedig idén 25 éve, hogy végeztem! Köszönöm Klári néni! Imádják a betegei! Aki nem tudja: Hermina út, háziorvos!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bécsiszelet Étterem

Februárbn jártunk ott. Színház (Magyar Színház) utána tértünk be egy kellemes romantikus vacsora reményében! A reményeink teljesültek, (még gyertya is volt az asztalon) remek étel gyors kiszolgálás mega rántott husi!!!!:)) Ajánlom

Hasznos ez a vélemény? Igen

Uzsoki Utcai Kórház

Elfogult vagyok! Itt dolgozom, de ide is tartozom lakhely szeritn! Így-is úgy is maximálisan elégedett vagyok! Végig asszisztáltam szüleim betegségét, Apukám elvesztését gyermekem születését! Csakis jó véleménnyel vagyok, ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy nap mint nap ide járok be dolgozni, és azon munkálkodom, hogy más emberek is ezt a véleményt írják meg! Én érzem az Uzsoki "fílinget"!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kuckó Fagyizó

Kedves, gyors kiszolgálás-mindez fiatal fiúktól-példaértékű a mai világban! Hatalamas és finom gombócokat pórcióznak! Mindenkinek ajánlom, akiki kedvelik a fagyit és azoknak is akik még nem!!! Eddig nem voltam fagyizós de itt rászoktam:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jókai Mór Általános Iskola

A kedvenc iskolám! Gyermekem ide jár! Gyermek és család centrikus felfogás! Tökéletes módszerek a gyermekek tanulásához és egészséges lelki fejlődéséhez! Gratulálok az Igazgatónőnek, hogy ilyen klassz gárdája van! Külön köszönet Szabóné Barna Andrea tanítónak a négy évért! Maximális ajánlásom, azoknak akik a hagyományos 8 osztályos iskola mellé tette le a voksát! Nem hiába a nagy túl jelentkezés!

Hasznos ez a vélemény? Igen

576 Kbyte

A kisfiam kedvensc helye(10 éves) Havi rendszerességgel le kell jönnünk! Kedves kiszolgálás, és bánosmód annak ellenére, hogy 10 alkalomból 9-szer nem is vásárolunk! Ajánlom, kár, hogy a padot elvették a bolt elől mert ott szoktam várakozni még a gyermek átnézi a játékokat!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Halászkert Étterem

Észak-Magyarországi nyaralásaink során, haza felé mindig idetérünk be ebédelni! Megunhatatlan dunai panoráma, finom ételek. Ebéd után egy kellemes dunai parti sétával zárjuk a nyaralást. Kedves emlék számomra, nem csak az étterem, hanem Vác is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bogi Pince

Tavaly szerencsénk volt itt megszállni! A boruk mennyei! Kedves, közvetlen barátságos emberek. Jól éreztük magunkat. A vár folyamatos felújjítása miatt tervezzük, hogy ismát ellátogatunk!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely