Badics Bettina

403851_10150886171466636_1314157859_n.jpg

7 értékelés

Chefparade Főzőiskola

Nagyon szuper hely! én egy főzőrandin vettem itt részt, és kifőztem a férjemet! :D De ezen kívül maga a hely is szuper, és a segítő szakácsok lelkesek, segítőkészek! köszönöm a szép estét!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Leves.

Nem vagyok nagy leveses, de hideg napokon képes voltam hosszú sorokat kiállni egy leves.-ért! Egyedi ízek, szokatlan kombinációk, kedves kiszolgálás...mi kell még? Szendvics! azok is naggyon finomak, külön kedvencem a Monica Bellucci!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Dental Fogászat

Fogorvoshoz járni nem jó, ezt mindenki tudja, még az itt dolgozó fogorvosok is. Épp ezért sehol máshol nem tapasztalt kedvességgel várnak, mosolyognak, és türelmesen elmagyarázzák, mi fog történni. Csak ajánlani tudom, még akkor is, ha nem igazán pénztárca-bará, mert nemcsak kedvesek, hanem profik is! és málna ízű az érzéstelenítő előtti fertőtlenítő vatta! ;)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kastélyhotel Sasvár Resort

Egyszerűen imádtam itt lenni! kedvezménnyel mentünk, a személyzet azomban ezt nem érzékeltette, szuper udvariasak voltak, mégsem éreztem magam kellemetlenül. sok helyen jártunk már, sok hellyel meg voltunk elégedve, mégis ez az egyetlen olyan hely, ahova még egyszer visszamennénk! köszönjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Anna Panzió és Étterem

Itt volt az esküvőnk, a személyzet kedves, készséges, minden nagyon jól meg volt szervezve.Ha itt jártok, a gyümölcsleves és a mákos palacsinta gyümölcsszósszal kötelező! Nemcsak a panzió, a környék is csodás, mindenkinek ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

A Grund

Nekem az egyik kedvenc helyem, a kaja finom, a hely nagy, bár kicsit sötétek az elszeparált részek, de jó hangulata van a helynek, és a zene is elfogadható, nemcsak stílusában, hanem hangjában is. Értem ezalatt azt, hogy hallod a saját hangodat, persze ha nem közvetlenül a hangfal előtt ülsz...szóval ajánlani tudom, főeg a kerthelyiséget!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pasta Manufaktura

Szombaton voltunk itt enni, nagyon szuper hely, igazi olasz tészta-külölegességek, elérhető áron! külön kiemelném a jótékony vonalat: a pénztárnál minden fizetéskor kapsz egy korongot, ami 5 ft-ot szimbolizál, és amit bedobhatsz a Noé alapítvány vagy a bringás alapítvány dobozába, ők ennyivel járulnak hozzá minden kajából az alapítvány támogatásához. kreatív és nagyon szimpatikus!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Kastélyhotel Sasvár Resort
Kossuth Lajos utca 1., 3242 Parádsasvár
A Grund
Nagy Templom utca 30, 1082 Budapest