Nagyné Puskás Melinda

1653773_659589687431511_1304293958_n.jpg

10 értékelés

Orfűi Tájház és Kemencés Udvar

Fantasztikusan jó program, egy udvarban van a tájház, vicces madárijesztő-kiállítás, háziállatok, népi gyerekjátékok, kemencetípusok az ország különböző részeiről, és helyben sütik és kóstolhatjuk a finomabbnál finomabb péksüteményeket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Molnár Imre szülész-nőgyógyász

Mindkét gyermekemet , 1 kislányt és 1 kisfiút nála szültem - természetes úton. Régen sok nőgyógyászt végig jártam már, nála megálltam:)
Bírom a humorát, és nem mellékes, hogy soha nem fájt még a vizsgálat!

Hasznos ez a vélemény? Igen

László Tanya Étterem

Mindkét gyermekünk keresztelőjére ide szerveztük az ünnepi ebédet. Nem csalódtunk! A menüsort a főnök úrral közösen állítottuk össze, javaslatokat ő tett, van már hozzá megfelelő tapasztalata. Nagyon finomak voltak az ételek egytől-egyig, hatalmas adagok - a maradékot becsomagolták, és itthon még egy jót vacsoráztunk belőle :) Alkalmazkodóak is, mert a tortát pl. mi vihettük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vackor Óvoda - Kindergarten Vackor

A Podhorszky utcai tagóvodájába jár a kislányom. Nagyon szereti ezt a helyet és a közösséget. Mi is szeretjük, mert családias, szerintem a körülményekhez képest jól felszerelt, és kedvesek a nevelők, dajkák.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fogorvosi Rendelő

Terhességem alatt itt kezeltettem a fogaimat, Szécsy doktornőnél. Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással, korszerű eszközökkel dolgoznak, tiszta, szép rendelőben, mintha csak egy magánrendelőben járnánk. Egyetlen negatívum talán az, hogy 1 hónap, mire újra sorra kerül az ember...Az viszont érdekes, hogy az Alacskai-ltp. lakói ide tartoznak, egyáltalán nincs közel, de ez persze nem az ő hibájuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kondorosi Csárda

A konyháról nem tudok még nyilatkozni, mert csak egy kávét fogyasztottunk délelőtt lévén, de az étlapról tudtam volna mit választani a jobbnál jobb magyaros ételek közül. Nagyon ajánlom mindenkinek a csárda múltját és a betyárvilágot bemutató kiállítást, rendkívül színvonalas, és mindez belépődíj nélkül! A tisztaságra is csillagos ötöst adnék!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest Főváros XVIII. Kerület Önkormányzat Okmányirodája Ady Endre utca

A napokban személyi igazolványt újítattam itt. Kellemesen csalódtam, régen órákba tellett, míg elintéztem az ügyemet. Most kb. 20 perc alatt sikerült, kedves, segítőkész alkalmazottak fogadtak. Csak így tovább.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Joe Bácsi Étterem Pizzéria

Személyesen nem jártam még bent az étteremben, csak többször rendeltem már tőlük kiszállítással. Mindig időben jöttek, az adagokkal is maximálisan meg voltam elégedve, az ételek minőségére 90 %-ot adnék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Nagyon örülök neki, hogy itt van ez a bolt a közelben, mert nagyságához mérten tényleg nagy a választék, zöldség-gyümölcs, szép hús-, és finom pékáru is van, tehát egy helyen megoldható a bevásárlás a főzéshez. Néha feltornyosul a sor a kasszáknál, de azért próbálnak előbb-utóbb tenni ez ellen. Volt már, hogy reklamációval mentem vissza egy termékkel kapcsolatban, de készséggel segítettek, orvosolták a problémát. Az akciós termékeknél viszont sokszor találkoztam üres polccal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

2 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely