Komáromi Erzsébet

1546280_807437529272157_1341708738_n.jpg

10 értékelés

Praktiker Barkácsáruház

Sokat Jártam, de sosem voltam elégedett. Ha véletlen sikerült is eladót találni, unott és udvariatlan volt. Nem egyszer vásárlás nélkül csalódottan távoztam. Egyébként szép nagy áruház, bő választékkal és elég magas árakkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fehér Kereszt Gyógyszertár

Kedves segítő kész a kiszolgálás,rendszeresen járok hozzájuk és mindig elégedett voltam a munkájukkal és az ellátással. Ügyesen megoldják ha sok a vásárló, akkor több helyen folyik a kiszolgálás. Ha másik gyógyszert ajánlanak,kérés nélkül is megteszik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bajnok Étterem

Nagyon kedves hely, udvarias kiszolgálás, tisztaság és finom az étel.
Picit lehetne bővebb a választék,de az ízek és a hely varázsa pótolja, kinn a kerthelyiség és benn a falak közt is hangulatos.Biztos hogy leszek még a vendégük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Herbária

Ritkán vásárolok ott, de ha benézek, van választék a paelo táplálkozáshoz más bio termékek és ha nincs a hölgyek készségesek,megrendelik és akár telefonon is érdeklődhet a vásárló,hogy ne járjon feleslegesen. Nagyon jó kis bolt, bár lehetne tágasabb.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kóczián Éva háziorvos

Nem rég kerültem át hozzá családostól, de nagyon örülünk neki, mivel lelki ismeretes érezzük hogy törődik velünk, figyelembe veszi a betegség mellett a gondjainkat,kérésünket is. Ugyan ez elmondható a két asszisztenséről is. Köszönet érte!

Hasznos ez a vélemény? Igen

E.on Ügyfélszolgálati Iroda

Többször jártam különböző ügyekben, rendezett a várakozási lehetőség,mert várakozni bizony kell. Nem igazán jó a sorszám kérés rendszere,mert nem mindenki viszi a partner számot és már fennakadás van. Az ügyintézésről is megoszlik a véleményem, mivel embere válogatja, sikerült kifogni olyan kedves segítő kész ügyintézőt, de arra is volt példa hogy udvariatlan morcos hölgyhöz kerültem, akkor nem is tudtam elintézni a dolgom, de pár nap múlva egy másik ügyintéző hozzáértéssel, kedvességgel, rugalmasan megoldotta.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szolnok - Izomláz (Gárdonyi Üzletház)

Vásárolok rendszeresen étrend kiegészítőt, nehézkesen jutok fel, de ez nem gond,. mert nagyon készségesek udvariasak a kiszolgálók még le is hozzák, hogy ne kelljen lépcsőzni. Még biztos sokszor fogom felkeresni őket és másoknak is ajánlom. Mint ahogy ők is szólnak ha akciós a termék. köszönet érte!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Levendula Gyógyszertár

Mivel közelében lakom, gyakran felkeresem. Már belépéskor lenyűgöz a sok levendula ami a falakon , vázákban és egyéb helyeken díszítésül szolgál. Nem csak a neve levendula, de minden erre a kedves növényre emlékeztet. Jó ízlést dicséri a belső harmónia a megnyugtató környezet, gyerekeknek, játszó sarok és amíg mi felnőttek várakozunk jól esik nézelődni, mert minden olyan kellemesen szép. Udvarias és segítő kész a kiszolgálás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pelikán Patika

Sűrűn megfordulok itt,mivel van olyan gyógyszerem amit csak itt tudok beszerezni. Alig kell várakozni,mert ha több a vásárló több a kiszolgáló gyógyszerész is. Készségesen, udvariasan segítenek bármilyen kérésem is van.Tanácsot is adnak és mindezt halkan mosolyogva udvariasan teszik. vásárlás végeztével van idő elpakolni,miközben már elköszöntünk és a következő beteggel-- vásárlóval foglalkoznak ugyan olyan kedves intenzitással. Köszönet érte!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Euro Kaiser

Azért szeretnék erről a boltról véleményt írni, mert sajnos a szemünk előtt változott át. Amikor megnyitott szívesen és elég sokat vásároltam itt. Tele polcok és készséges gyors eladók vártak kedvesen. Sokszor jöttem ki tömött szatyorral és terven felüli vásárlással, amit nem igen bántam. Mostanában sorozatosan csalódottan jövök ki és mindig megfogadom,hogy többet ide nem jövök. Sajnos kicserélődött a személyzet, az udvariassággal köszönő viszonyba sincsenek( vásárlókkal sem) Saját dolgaikkal vannak elfoglalva és hangosan a fejünk felett beszélik meg( ki mikor ebédel,mikor lesz szabadnapos, milyen fáradt stb)De a legnagyobb gond hogy a multikkal versenyezve átpakolgatják az árut, hol itt keresgélünk, hol ott... A bolt mindig tele van kipakolatlan dobozokkal amik között bukdácsol a nem túl kedves vevő,sokszor üresek a polcok és már hallottam olyan tájékoztatást , úgy igazították útba a vásárlótársam-- ott valahol van a polcon....---Ezért jövök ki dolgom végezetlenül és inkább máshol vásárolok mosolygós kedves eladóknál. Sajnos nem csak én gondolom így....!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely