Tamás Timea

1505199_605548522870461_1110628002_n.jpg

14 értékelés

Panama Cukrászda

Nagyon finom a kenyér választék is.Főleg a parasztkenyér.Ajánlom!Házias kimérős sütik!Isteni nem vizes :-) fagyik!És nagyon kedves eladók.Bár a parkolás nem egyszerű de a kedvenc helyem mégis.Finom kávé!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Akasztói Horgászpark és Halascsárda

Nagyon romantikus hely.Első találkára ajánlom!Voltam több esküvőn is,ami nem tetszett hogy egy helyen van a strand a vendégekkel.Finom nagy adag mindenből és igényes.Pincérek kiválóak figyelmesek,jól tudnak ajánlani a mindig friss kínálatból!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Pálúr István fogorvos, Akasztó

Szakszerű,remek fogorvos a környékből sokan járnak át hozzá!Vicces,kedves,mindig megnyugtat.Precíz asszisztens!Mindig pontos!Rendelési időn kívül is fogad ha nagy baj van telefonos egyeztetés után.Könnyen megtalálható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Radvánszki Éva háziorvos

Nagyon jó házi orvos.Nem beszél félre,őszinte mindig még ha néha kegyetlen is.Eddig még soha nem diagnosztizált mást mint a betegségem volt.Figyel minden apró panaszodra.Sajnos nagyon sok a betege ami sok idő kivárni,viszont ha időpontot ad azonnal hív.

Hasznos ez a vélemény? Igen

M + F Autó Kft.

Műszaki vizsgára hordom oda az autómat már lassan tíz éve.Ha megadod telefonszámod szólnak melyik autódnak mikor jár le a vizsgája.Szervizelik ha csak kisebb gond van.Gyors,olcsó,pontos munkát adnak ki a kezükből.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Baranyai Csabáné fodrász

Míg Kiskőrösön laktam hozzá jártam.Nagyon jó fodrász!legtrendibb frizut készít ami a karakteredhez illik és ahová kéred. Pl. nyaralni indultunk és tudta hogy a víztől begöndörödik a hajam olyan csoda szert rakott rá hogy észre se vettem a vízet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rónasági Takarékszövetkezet

Itt van számlám.Nagyon gyorsan tudom intézni az ügyeim.Nagyon ritkán van sorban állás.Mire szinte elmondom mit akarok már kész is.Családias segítőkész barátságos hely.Össze se lehet hasonlítani városi tak.szöv-vel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Akasztó posta

Kedves,udvarias,gyors,pontos kiszolgálás.Mindig figyelmeztetnek új és hasznos termékeikre.Enyhe varázsa van a helynek.Ha véletlen kis sor van simán el tudsz nézelődni addig.Segítenek ha nem jól töltenél ki valamit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Soltszentimre posta

Már sajnos nem mostanában jártam arra de akkor nagyon barátságos,segítőkész,családias,gyors kiszolgálásban volt részem.A kézbesítők pedig pontos és praktikus megoldásokat alkalmaznak mindig.Jó vélemény.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Coop

Gyerekkorom meghatározó pontja volt mindig.Ákom-bákom betűimből is tudták mire van otthon szükségem.Ekkor határoztam el én is boltos akarok lenni.Általában mindent megszereznek a vevőiknek amire igény van.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely