Bencsik Ágnes

Bencsik Ágnes

3 értékelés

MBT Miskolc Plaza

Orvosom által javasolt MBT cipőt hordok, sajnos az ára nagyon magas,de az egészség szempontjából kell megvennem. Hiányolom, többször jártam már a boltban és a legalapvetőbb /méhviaszt/, amivel a cipőt ápolni kell hiánycikk. A gyártótótól kérdezem, ha a termék árát oly módon tartják magas áron, akkor a megóvás ellenében miért nem látják el az üzleteket méhviasszal. Vagy csak az érdekli őket, hogy minél hamarabb menjen tönkre a megvásárolt árú?

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Trója Gabriella fogszakorvos, Miskolc

Azt hiszem nem vagyok egyedül, aki kissé félénkem megy a fogorvoshoz. Doktornőnél már többször jártam és mindig megelégedve munkájával a legjobb szolgáltatást kaptam. Megnyugtató, precíz. Bármikor szükségem lesz fogorvosra, csak is Őt választanám. Köszönet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Euronics Mega Áruház

Kétszer jártam már az üzletben első alkalommal készségese segítettek, és nagyon meg voltam elégedve. Második alkalom során a kívánt árút, mivel nem volt készleten készségesen megrendelték, illetve telefonon is értesítettek, hogy az árú megérkezett. Sajnos az árú leszámlázása, valamint átvétele során nagyon rossz tapasztalatom volt, mivel több mint félórát vett igénybe, holott a pénztárnál, illetve az árú kiadásnál is csak egyedül voltam. Nem szólva arról, hogy egy szórólapot a kiadásnál a kezemben adtak, hogy csökkent munkaképességű, illetve fogyatékos személyeknek nem ajánlott. / Solac/ porszívó. Kérdezem az árú megvásárlása előtt ezt miért nem lehetett közölni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely