Pál Somló

65150_1411890377788_3694950_n.jpg

4 értékelés

Vígszínház

Igen. Ragyogó előadást láttam, amit nagyon élveztem. Az épület gyönyörű. Az elmúlt évek során sokat fejlődött régi vezetés, holott a régebbi vezetés mellett is csodás előadásokat láttam. Lehet, hogy az előző hozzászóló mond valamit, mert az első ami eszembe jut a "Képzelt riport...". De nem régiben, azaz a szezonban voltam, élveztem az előadást, de vagy bennem lévő hiba, hogy nem emlékszem a címre.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Royal Panzió

Nagyon kellemes volt az ott tartózkodás, kedvesek, barátságosak voltak. Még visszatérünk. Jó volt a reggeli, a vacsora, kellemesek a szobák és ott van nem messze a kitűnő fürdő. Éjszaka csöndes, nappal vidám.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyulai Várfürdő

Több éve visszatérő vendégei vagyunk a fürdőnek. A környezte, a szolgáltatások, a dolgozók, de elsősorban a víz gyógyító erővel hatnak ránk. A fejlesztések érdekesek, alig várjuk, de nem tetszik, hogy az úszó medencét csak egyben két órára lehet igénybe venni, osztottan jobb lenne. Nagyon várjuk a régi-új medence megnyitását. Ki kell emelnünk, név szerint, Anti nevű fürdőmestert, aki úgy végzi munkáját, ahogyan sokaknak kéne, más fürdőkben is. Mert a biztonság (papucs nincs a medence bejáratánál), ill. az előfürdő használata segít a víz tisztán tartásában. Csak így tovább!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mesés Shiraz Wellness & Training Hotel****superior

Voltam már itt, de most is itt vagyok. Nem véletlen, hogy visszatértünk. Bár jelenleg az átépítés-bővítés csökkenti a lehetőségeket, de ezt sikerült megoldaniuk zavarás nélkül. A kellemetlenségeket ajándékokkal kompenzálják. A dolgozók kedvessége kiemelkedő. Egy év után 8A sok vendég ellenére) emlékeznek ránk. A szobák komfortosak, kellemesek, ahol minden meg van, ami egy szállodába kell. Végül, de nem utolsó sorban az ételek igazán különlegesek és a a szakács nagyon tud! Mindig van valami extra. Nagyon szeretjük a testvér szállodát is, de az étel itt jobb. Még többször visszatérünk az biztos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely