Földi Andrea

Földi Andrea

6 értékelés

Erdős és Fiai Cukrászda

Nagyon finomak a fagyik, és mindig van valami újdonság. A kiszolgálás kedves. Az üzleten is látszik, hogy igyekeznek mindig újítani, fejlődni. Mindenki a fagyiért szokott jönni, de a süteményeket is érdemes kipróbálni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barbara Wellness Panzió

Csak ajánlani tudom, kedves kiszolgálás, a szoba tökéletesen tiszta volt, a reggeli nagyon finom. Látszik, hogy odafigyelnek a vendégekre. Sétatávolságra több jó étterem is található és a strand sincs messze.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Libás Strand Keszthely

Nagyon tiszta, kellemes strand. Utószezonban voltunk, így nagyon kevesen voltak, de az látszott, hogy foglalkoznak a területtel, folyamatosan karbantartják, csinosítják. Sok magas fa is van, így nem nehéz árnyékos helyet találni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jóbarát Vendéglő

5 nap alatt kétszer voltunk ebben az étteremben. Az ételek nagyon finomak, bőséges adagokat adnak. A felszolgálók nagyon kedvesek és segítőkészek, az árak is barátságosak. Mindenképpen visszamennék ha arra járok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tompos Étterem

Nagyon szépen felújított, hangulatos étterem, isteni ételekkel és fantasztikus kiszolgálással. Az ételek között biztosan mindenki talál kedvére valót, nem nehezek de mégis nagyon laktatóak, és sok új ízkombinációt ki lehet próbálni. A capuccino mousse-t karamellizált kesudióval nem szabad kihagyni! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

E18 Szépség és Egészségcentrum

A kezelés jó volt, de nem éreztem azt hogy eléggé 'rá lennének hangolódva' a vendégre. Kuponos akció keretében mentem oda, megértem hogy sok ember jár ilyen időszakokban oda, de azt furcsálltam hogy kezelés alatt is magántelefonokat bonyolítanak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely