Norbert Labancz

6 értékelés

Hegedűs Dental

Szakszerűen jártak mindig. Egy elég hosszú kezeléssorozaton estem keresztül. A doktorúr mindig rendkívül alaposan végezte a munkáját. Azt éreztem, h a legjobb megoldásra törekszik, azt figyeli, h NEKEM mi a jó! Ez nagyon jó érzés!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rézangyal Mediterran Bistro

Hamburgereztem a helyen. A kiszolgálás kedves volt, a hambi pedig finom. Jó nagy volt a húspogácsa, szaftos volt és nagyon finom volt a szósz is. Nachost is ettünk, a mártogatós kicsit kevés volt. Másoknak is ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Állami Operaház

Az Aranyecsetet néztem meg párommal, nagyon tetszett az előadás. A harmadik emeletre szólt a jegy, de még onnan is nagyon élvezhető volt. Aprólékos munka és a belefektetett energia véleményem szerint nagyon komoly! Az ábrázolási módok, és maga a felépítés is nagyon tetszett, ugyanakkor szívesen láttam volna több alkotást is, amit biozonyos korszakaiban festett...A szerelmi jelenetek érzelemgazdagok voltak, elhittem, hogy szeretik egymást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

FHB Bankfiók

Egy szőke, vállig érő hajú, vékony hölgy szolgált ki. Egy problémával fordultam hozzá, azt gondoltam, hogy nagyon macerás lesz megoldani az a dolgot, de levette a vállalamról a terhet, elintézett szinte mindent helyettem, és olyan másik szolgáltatást mutatott be számora, ami sokkal inkább nekem való, így meg spóroltam is. Jó érzés volt, hogy odafigyeltek rám...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kispesti Piac

Választékos a kínálat, sok féle pékség, hentes, zöldséges található a piacon. Külön élmény, hogy őstermelői "szekció" is van. Aki csak tehet, indítsa úgy a reggelét, hogy ott szerzi be a friss pékárut és felvágottat plusz zöldséget a reggeli szendvicséhez! Extra élményként ki szeretném emelni, hogy a 10 dkg prarízert + 2 zsömlét is ki tudtam több helyen fizetni paypass-el (http://www.mastercard.com/hu/personal/hu/paypass/ ).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

Tetszik az Árkádban, hogy nagyon friss mindig a designe, mindig előre mutató, és irányadó. Nem követők, hanem veztők! A bővítés is tetszik, jó hogy 2 Spaar is van a plázában. Jó az étterem kínálata is, illetve szinte minden fontosabb márka képviselteti magát, amit a városi ember szívesen magára vesz. A folyosók az ünnepek alkalmával olykor szűkösnek tűnnek (ami lehet, hogy nem csak a megnövekedett forgalomnak köszönhető).

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely