Török Szücs Ildikó

1390481_719358454758388_1192462600_n.jpg

5 értékelés

Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ - Cserkeszőlő

Visszatérő vendégek vagyunk a fürdőben.Elégedett vagyok a stranddal, a Napfény étteremben nagyon finom, kiadós az étel. Negatívum talán annyi hogy mivel korán nyit a strand fel van locsolva az egész placc....és ez gyerekkel is veszélyes, de a hűtőtáskával egyensúlyozó papucsos felnött sem mutat jól a füvön kiterülve.Animátorok még lehetnének, mert a gyerekekkel nem lehet megelvízbe menni , kinn meg ugye nem hagyod....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kovács László gyermek háziorvos

Neki már nyugdíjba kellene lenni évek óta.Olyan gyógyszert ajánlott a gyereknek(étkezési sósavat) amelyet már évek óta nem gyártanak. Korszerűtlen, nem halad a korral, bizalmam hozzá nulla!
Ennek ellenére azért járnak sokan hozzá, mert a drnőnél rengetegen vannak, és ez a dr kinmegy házhoz is.......hát nem tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csobogó Étterem

Rugalmas személyzet, korrekt adagokat adnak, nem kell sokat várni az ételre, kimért italkínálatuk (üditő) viszont nincs! A pisztrángjukat csak ajánlani tudom valami isteni finom!!!!Családoknak is ajánlom, fel vannak készülve a gyermekekre!:-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Magyar Természettudományi Múzeum

öA hónap első vasárnapján mentünk el, belépés teljesen ingyen felnőttekneká, gyerekeknek, nagyszülőknek, pozitívum hogy benn az előtérben a ruhatár is díjmentes, az ott dolgozó emberek kézségesek, kedvesek, nem áll fel a szőr a hátukon, pedig akkor volt benn vagy 100 gyerek, rohangáltak, visitoztak.
Az sványok gynyörűek, akadálymentesített az egész múzeum, babakocsisoknak is javaslom.Gyerekeknek nagy élmény! Meg nekünk felnötteknek is! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Nagycirkusz

Univerzum fényei című előadást néztük meg. Élvezhető, felnőtteknek is, elég sok állat van benne, nem unalmas.....de negatívum, hogy a szünetben 2000 ftot kérnek hogy a gyerek felülhessen az elefántra, 4000 ftos jegyár mellett......Elég rossz kép élt bennem a cirkuszról, a székekről, de elfértünk , nem mondom hogy nagyon kényelmesen, de 180 cm alatt mindenki elfér! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely