Németh Erika

165170_1839694837832_2035493_n.jpg

11 értékelés

Sárospatak posta

Szinte naponta be kell mennem ebbe a Postahivatalba. Nagyon kedvesek, aranyosak az ott dolgozó emberek. Igyekeznek arra törekedni, hogy az ügyfelek minél kevesebb ideig álljanak sorban. Nagyon jó gondolat volt, hogy egy ideje szinte minden ablaknál lehet pénz feladni. kb. van 6. Szeretek bemenni. Szívesen segítenek, ha nem tudok valamit. Igazán ügyfélnek érzem magam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nagy Szent Bazil Rendi Nővérek Szent Anna Szeretetotthon

Nagyon szép helyen van ez a Szeretetotthon, kedves, aranyos ápolókkal, dolgozókkal. Én csak látogatóban voltam ott, de ha megöregszem, szívesen tölteném ott az öreg napjaimat, ha már teljesen egyedül maradnék. Odafigyelnek az ott élőkre, foglalkozásokkal színesítik a mindennapjaikat. Nagyon tetszett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sárospataki Végardó Fürdő

Szeretem ezt a fürdőt, de csak ősszel és télen! Ugyanis nyáron sok külföldi van, magyar hangot alig lehet hallani, ez nem baj, csak nem lehet úszni, mert tele van a medence. Jó lenne egy igazán nagy 5o m-es úszómedence, hely lenne, már csak a pénz kell hozzá. Biztosan az is meg lesz. ajánlom mindenkinek. Szép, hideg meleg víz megtalálható, és sok programot ajánl az idén! Grat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál üzlet (Kispatak 2000 Kft. Márka ABC)

Szinte minden nap ide járok vásárolni. Szeretem a boltot, az eladók kedvesek, segítőkészek velem. Egy problémám van a boltban, hogy a hűtőpultoknak a feliratokat alig lehet elolvasni, de ez orvosolva lesz szerintem, mert többet észrevételeztük. Ennek ellenére kiválónak értékelem. Jó ide bemenni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Itt dolgozom. Nagyon szeretek itt lenni. Aranyos gyerekeket tanítok és a szülőkkel is jó a kapcsolatom. Ajánlom ezt az iskolát minden iskolakezdő és nem iskolakezdő gyermeknek. Jó szaktudással rendelkező pedagógusok dolgoznak itt! Az iskola szép, tiszta, világos, tágas.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OTP Bank fiók

Csak pozitívan tudom értékelni az itteni munkát, az itteni dolgozókat. El sem tudom mondani, hogy milyen aranyosan segítettek a problémám megoldásában. Köszönöm. Ajánlom mindenkinek az OTP-t!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sajtos Tiborné - Mérlegképes könyvelő

Ajánlom! Jó szaktudással rendelkezik! Kedves, segítőkész, azon van, hogy ügyfeleinek a legjobb tudása szerint segítsen. Velem szemben, kedves, minden irányú segítséget megkapok tőle. Köszönet érte. Ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kövér Cukrászda

Diabetikus fagylalt is kapható!!! Ez jó a cukorbetegeknek!! Már ettem olyat, csak kicsit különbözik a cukrozott fagylaltoktól. A városban csak itt kapható. Ajánlom mindenkinek ezt a helyet. A város központjában van!

Hasznos ez a vélemény? Igen

El Bundi Pizzéria

Nagyon finom a pizzájuk. Külvárosi részben található, de házhoz szállítást vállalnak. Nagyon hamar kiszállítják a rendelés felvétele után. Aranyos, hangulatos, csendes helyiség. Közel a Bodrog partján van! Ajánlom mindenkinek keresse fel!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egészségház - Gyógytorna

Egy kúrát végigtornáztam a Spataki Gyógytornászokkal Katival és Anikóval! Mindenkinek ajánlom, mert nagyon-nagyon jó! Nem kell gyógyszert szedni, mert annyira sokat segítek az izmok lazításában. Gyógyszert sem kell szedni!!! Ajánlom! Köszönöm!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Egészségház - Gyógytorna
Comenius utca 20., 3950 Sárospatak