Keresztesi Zoltánné

1000577_690448657635179_1573369245_n.jpg

6 értékelés

Bicske posta

Nagyon megvagyok elégedve,gyors a munkamenet.Kedvesek a dolgozók.Precízek és szolgálat készek.Ha tehetem, mindig őket választom
ügyeim intézésére.Bárkinek ajánlom,mert a nyitva tartásuk is igazán megfelelő.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Felcsúti Kertészet

Korrekt kiszolgálás,teljes figyelem a vevőre,óriási választék.A nap bármely szakában lehet vásárolni,mert egész napos a nyitva tartás.Mécsesek,fáklyák és egyéb kiegészítők kaphatók.Én csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Felcsút postapartner

Szolgálat készek,barátságosak, mindenben a vevő rendelkezésére állnak.A nyitvatartási idő nagyon megfelelő.A kézbesítés időben megvan,korrektül minden szolgáltatás elérhető ami egy postán megtalálható.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Báder Fogadó Étterme

Nagyon szép az étterem,rengetegszer jártunk már ott.Alkalmanként élő zene is van az ételek nagyon finomak a személyzet kedves, udvarias.Alig várom a következő alkalmat.A kiszolgálószemélyzet nagyon barátságos és főleg fölöttébb udvarias.

Hasznos ez a vélemény? Igen

K&H Bankfiók

Gyönyörű környezet,barátságos személyzet.Az ügyintézés nem tart a kívántnál hosszabb ideig,minden kérdésre részletes választ kapok.Telefonos elérhetőség is rendesen működik.Ennél jobbat kívánni sem lehet egy ügyfélnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alcsúti Arborétum

Nagyon sok alkalommal voltam már és mindig találtam valami újabb látni valót ami az előző látogatáskor valamilyen oknál fogva kimaradt.Minden évszakban más-más a park.A növényzet csodálatos és nagyon sok féle található,Csak ajánlani tudom mert csodálatos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely