Kelemen József Márton

Kelemen József Márton

3 értékelés

Városi Strand Keszthely

Gyönyörű, igényes, kulturált strand. A víz tiszta. Ingyenes a mosdó. Kisebb gyerekekkel mentünk, akik szintén nagyon jól érezték magukat, van játszótér, fagylaltos, finom ételek. A belépőjegy is olcsó.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gulya Csárda

Nyaralásunk alkalmával tartózkodtunk Balatonszentgyörgyön. Többször is ettünk ebben a Csárdában. Mindig ízlett, amit fogyasztottunk, a kiszolgálás is nagyon kedves volt! Pizzát is rendeltünk, ami fantasztikus volt, és nagyon olcsó!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csillagvár Csárda

Nyaralásunk alkalmával tartózkodtunk Balatonszentgyörgyön. Szállásadónk ajánlotta, hogy érdemes ezt a helyet megnézni, az ételeket megkóstolni. Velünk kedvesek voltak a pénztárnál, egy fiatal, barna hajú, kedves kislány volt a pénztáros. A hely lenyűgöző volt, szép környezet, állatsimogató, panoptikum, játszótér stb. Gyermekeinkkel mentünk, ők is fantasztikusan érezték magukat. A Csárdában hangulatos zene szólt. Mikor megnéztük az étlapot akkor ért az igazán nagy meglepetés, mert csupa hagyomány őrző étel volt pl. dödölle, tócsi, töltött lángosok, amivel elég kevés étteremben lehet sajnos találkozni, és az embernek felidézi a gyerekkorát, azt juttatja eszébe, hogy: "Ilyet utoljára akkor ettem, amikor a nagymamám csinált nekem..."
Egyetlen negatívum ért bennünket, amikor szerettünk volna íjászkodni. Sajnos nekünk is sikerült találkozni azzal a bizonyos szőke hölggyel... Alapból sokat kellett rá várnunk, hogy odafáradjon hozzánk, és mikor nagy nehezen odajött elég flegma volt velünk. Nem is erőltettük sokáig a dolgot, inkább visszatértünk az állatsimogatóba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely