Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Tankara

Vélemények, értékelések (14)

Posta Budapest III. kerületi Okmányiroda kirendeltség

Értékelés 2013. 08. 25. 23:03
Igaz az okmányirodán belül van, de nagyon jó a szolgáltatás. Gyorsak és szerencsére az okmányosok között már kártyát használnak sokan, így nem kell várni, és kedvesen elveszik a pénzemet, ha már fel kell adni - legalább nem utálattal teszem.
  • elismerés
  • Duna Autó Zrt. - Autóváros

    Értékelés 2013. 08. 25. 23:12
    18 márkával foglalkoznak, új autók értékesítésével. Néha van használt is, és szalonautó is. A kiszolgálás udvarias, jól körül lehet nézni a márkák között. Ha kiválasztom az autót akkor minden továbbiban segítenek, átadás is simán zajlik. Szervizek rendelkezésre állnak, nyári-téli gumit tárolnak cserélnek. Ha e-mailben írok nekik felhívnak. Kellemes légkör, jó kiszolgálás. A karosszéria egy kisebb meghúzásnál kellett, a fényezést helyileg is kijavították, nem kell vagyonokat fizetni így. Nagyon elégedett vagyok, már több éve a szervízzel is.
  • elismerés
  • Hegedűs Autószerviz

    Értékelés 2013. 08. 25. 23:15
    Még Citroen márkaszervíz korában jártam ide. Nem volt kifogásom, rendben minden javítottak, felszerelést (üléshuzat nem eredeti) árultak. Időre elfogadták és időre kész is lett. Árai ugyan magasak voltak, több, mint máshol. Viszont megfelelő színvonalon.
  • elismerés
  • Autohock Service Kft.

    Értékelés 2013. 08. 25. 23:21
    Több évig jártam ide (most garanciális autóm van éppen), nagyon meg voltam elégedve a szervizzel. Mindent megjavítottak, levizsgáztatták a 9 éves autómat. Egyáltalán nem számolnak sokat, persze alkatrészárakat nem lehet megkerülni. Ha útközben valami hirtelen felmerült (kontrollámpa égett hirtelen), akkor megnézték lehet-e használni. Ezeket a kisebb dolgokat nem is pénzért csinálták. A vizsga után okmánycserével bajom volt, mindenben segítettek, pedig messze nem az ő hibájuk volt, hanem az okmányirodáé!
  • elismerés