Tankara

Tankara

14 értékelés

Pizza Hut Arena Plaza

A Pizza jó, sajnálatos, hogy csak ez az egy van már Budapesten. A kiszolgálással nagyon elégedetlen vagyok. Várni kell, de meg sem kérdezik fél óráig, hogy mit kérek. Az utóbbi időben olyan is volt, hogy efálltunk és kimentünk. Ezt sem bánják a kiszolgálók.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

A kedvenc bevásárlóközpontom. Minden van benne, ami engem érdekel. Igaz néha sajnos bezár egy-egy bolt, mert válság az van. De a lényeg sok van, és sok nagyon jó üzlet. Rengeteg jó étterem, kávézó is, bank is van benne.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Lenkei Egészségkultúra Mammut

Szerintem ezeket nem lenne szabad árulni! Sok pénz és nem éri meg. Járjon valaki orvoshoz, és nem szedje a megadózisokat. Ha meglátom már futok is el. Messszire, mert káros is lehet ez a nagy dózis, így minden felírás, orvos nélkül.

Hasznos ez a vélemény? Igen

New Contour Plasztikai Sebészet

Régebben ismerem a sebészetet. Balajthy doktort. Ha valakire ismét rábíznám magam sz Ő lenne. Kedves, figyelmes és nagyon jó, tökéletes sebész. Türelmesen meghallgat, és könnyedén elmagyarázza a műtétet. A visszarendeléskor is emlékszik a páciensre és nagyon jó az eredmény is, tartós. Ha valaki, hát Balajthy doktor szinte tökéletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranykorona Vendéglő

Még a 80-as évek óta járok ide rendszeresen. A vendégfogadás, kiszolgálás tökéletes nekem. Mindig van új is az étlapon, vagy ajánlanak. Sokat fejlődött minden szempontból, hisz ez már hosszú idő. Nem olcsó ez igaz, de legalább nem úgy állok fel az asztaltól, hogy ettünk is valamit. Ha kérésem van, elkészítik. Minden vendégre figyelnek, nincs üres pohár. Nincs leszedetlen asztal Kiváló, ajánlom. És persze Budapestről is ki lehet menni. Budáról egyenesen üdítő, parkolója is van. Most a panzió is működik, nagyon szép lett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Felsőzöldmáli Állatorvosi rendelő

Kutyám volt, és sok-sok évig jártunk oda. Minden orvos jó volt, jelenleg Sütő András dicsérem, mert mindig felismeri a bajt - jó diagnoszta, Határozott, a kezelésekben is. Ugyanakkor nagyon figyelmes a pácienssel is. Törődik a gazdával is. Alapos, jó orvos. Még vasárnap is dolgoznak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Urai-Vámosi Medicin Stúdió Kft

Urai doktornőt csak dicsérni tudom. Minden betegét, ha valami baj van gondosan irányítja. Figyelemmel kíséri a sorsukat. A rendelőben még vért is levesznek, nem kell bemenni sehova. Sok magánorvos is rendel még itt, tehát, ha nem akar valaki sorban állni, hosszú várakozási időt eltűrni - itt minden megoldható. Segítenek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Arena Plaza

Sok terméket kipróbáltam. Kár, hogy van, amelyik csak rövid ideig létezett. Nekem most a kedvencem a strips, krumplival. Van 4,8-as, és remek. A kiszolgálás gyors és udvarias. Ha pl. valamiért olcsóbb megoldás is van, mondják azonnal. Gyorskajában ez nálam most a kedvenc.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budai Szent Anna Gyógyszertár

Mindig igyekszem ebbe a gyógyszertárba menni. Kérdésimet nem unják meg, segítenek. Ajánlanak, és figyelembe veszik az árakat is. Hiánnyal még nem találkoztam. Türelem, hozzáértés - ez jellemzi itt a dolgozó patikusokat. Köszönöm.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Douglas parfüméria

Nagyon jó hely, a Douglas általában az, Széles választék, és jó minőség. Az eladók jönnek, magyaráznak. Ajánlanak is, de ha csak körbesétálok , akkor sem kísérnek rosszalló pillantások. Jü bemenni, és megnézni. Én a kölnit meg is szeretem szagolni, mielőtt megveszem. És itt lehet válogatni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely